reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Baśka Twój Synuś jest przeuroczy!!!!

Ja muszę się usprawiedliwić. Nie mam ostatnio natchnienia do pisania. Zaglądam do Was, czytam, podziwiam zdjęcia. Przez tą pogodę czuje się niezbyt dobrze. Zresztą mam tyle do roboty...jutro i pojutrze jazdy L, w czwartek egzamin. Problemy z niechcianymi gościami. Ble....Ola dzisiaj była strasznie niedobra. Biła się ze swoją najlepszą przyjaciółką przeszło 2 godziny. Z tego wszystkiego już ją uśpiłam. Sorry,ale coś mnie naszło......

Fredka nic się nie usprawiedliwiaj ciotka:-D tylko wypoczywaj ...RELAKS... .bo już niedługo ....
A ble gosci pogoń na cztery wiatry ...jak ci humor psuć mają:-D

Jazdy nie zając nie uciekną :-D a wogóle to jak można egzamin z takim brzuszkiem zdawać .... może by go przełożyc .... jak sie dzidzius urodzi to ty zostawisz go z Adasiem (oczywiscie jak trochę podrośnie) i już leciutka pobiegniesz na egzaamin ... przemysl to..... no chyba że już chcesz mieć to z głowy .... to podchodź do niego bez stresu ........... wiem dobrze sie mówi ..... ale ty nie możesz się teraz stresować kochana kobitko :-) trzymaj się

Fredka, wiesz że moja mama też robiła prawko w takiej zaawansowanej ciąży, tzn. nie wiem czy aż tak zaawansowanej ;-)
Ja dziś w domu, bo robia nam centralna ciepłą wodę i ktoś musi gości pilnować

Baśka, jaki cudny. Zazdroszczę Wam, że już się możecie do siebie przytulić. Ucałuj Smyka od Ciotki. Aha, i nie zapomnij też ucałować LOLKA :-)

Fredka, trzymaj się cieplutko!

Kasia, pilnuj pilnuj - będzie Wam dobrze z tą centralną! :-)

reklama
Heatherek wczoraj urodziła!!!

"Dzień dobry :) Tu SEBASTIAN, brat Mateuszka. Pozdrawiam cieplutko z drugiej strony Brzuszka :d Przyszedłem na świat o 21.35. Sam! Ja i mama mamy się dobrze"

Seba, witaj na świecie!!! Aniu, serdeczne gratulacje!!!

Do góry