reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
A ja ogolnie weekendzik sama spedzilam... Sobota -mialam dosyc luzu,Adam zabral mala na zakupy,potem do kumpla a wczoraj pojechal z nia do swoich rodzicow i przyjechali dopiero dzis rano :-) Wiecie jak ja tego potrzebuje ,takiego spokoju,ciszy,wszystko robic co chce i kiedy chce i nikt ode mnie niczego nie rzada .... :-) A na jakis weekend teraz chcemy z Marta ( ta kolezanka z fotek z wakacji) wybrac sie do kosmetyczki zeby zajeli sie naszymi stopkami po urlopie ...:-) moze jakis jeszcze sobie zabieg strzele...zobaczymy...najpierw zobacze jak dziewczyny poradza sobie z naszymi nogami...

Pati tu w goeteborgu jest taki park a zwie się jakoś Slotskogen i to jest w takiej dzielnicy gdzie są takie ogrody botaniczne Botanisken tradsgardenen.
Co do tv to kupiliśmy za niecały 1000zl a w sklepie kosztuje ponad 2000 a aparat za 250 a kosztuje 700 czyli okazja dobra. My z m mamy wogole takie szczęście że jak gdzies razem jestesmy to zawsze cos tanio uda nam sie kupic. Kilka lat temu pojechalismy do Berlina szukac auta no i udalo sie nam tam kupic za niewielkie pieniadze golfa3 . I od tego czasu zawsze mnie mąż zabiera ze soba jak chcemy auto kupic jak taka maskotke na szczescie:-D:-D:-D

Ania ja bym sobie LCD zostawila...tym bardziej ze to lepsze niz plazma no i za taka cene... Powiesilabym sobie w sypialni... :-) no i aparat tez sie przyda...Jak np.Madzia na wycieszke pojedzie sama... :-)

Ja do fryzjera zadko chodze bo farbuje sie sama..a wlosy mi mama podcina...Wlasnie mialam zrobic to ostatnim razem ale piwowzywalo i czasu nie bylo :szok::laugh2::-p:-D:-D

Pati narazie lcd sobie maz tu zostawia a w domu juz jeden na scianie wisi. Tylko nie wiem czy maz bratu nie sprzeda bo akurat robi sobie remont bo w lutym zostanie tatusiem i w 1 pokoju robia sypialke dziecka a w 2 aneks kuchenny i ich łóżko i właśnie chcieliby lcd na sciane powiesic bo nie zajmie wtedy miejsca ale nie wiem co w koncu m zdecyduje.

A ja lubie sobie do fryzjera pójść:-) mam taka jedna ulubiona fryzjerke Bernie:-D jest super. Pogadam sobie poplotkuje - lubie tam chodzic.
A na pedicure to jeszcze nie wiem gdzie pojde bo ostatnio jak byłam to nie byłam zachwycona:-D

reklama
Do góry