reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Kasiu, z przyjemnościa bym do Was przyjechała :-)
Fredko, wcale nie jest tu źle. Dawno nie było tak deszczowego lata, ale jest tez bardzo dużo słońca i jest ciepło. Od połowy czerwca było tylko kilka dni kiedy się nie kąpałam, bo było za zimno. Więc nieźle :-) Choc fakt, że ja tak lubie pływać, że nie musi być upału, żebym się pchała do wody. ;-)
Grunt, że omijają nas tu wiekie ulewy, nawałnice, wichury i burze.

Isia zaszczepiona, dzielnie zniosła szalony dzień. Ortopeda i usg bioder w porzadku. Waga 5830 g, zdrowa, rozwija sie dobrze. Czyli wszystko jak trzeba :-) W czwartek była biedna, bo cały dzień wszystko było inaczej niż zwykle, ale mimo tego nie rozregulowała się. Podróż powrotna też poszła nieźle.
W piatek przyjechała tu rodzina mojego brata. Na razie wszystko gra i dzieci bawią się zadziwiająco dobrze. Oby tak dalej. :-)
Jest nas teraz trójka dorosłych i szóstka dzieci :-D

reklama
Mamoot dzieci to macie sporo, ale pewnie się super bawią. Ola myślę, że w czwartek wyjedzie już na działkę. Mam nadzieje, że do końca sierpnia. Póki co przeziębiła się, kicha i prycha.

Z tą zabawą to ostatnio różne bywa. Wojtek i Stas zazwyczaj ładnie sie bawią z Jasiem (w wieku Stasia). Ale lubia go też prowokować, a ten wtedy Jaś przechodzi do rękoczynów ;-) I przestaje być wesoło. Młodsza Basia jest troszkę poza zabawami, więc na razie bez konfliktów.

Kasiu K. ufarbowałaś włosy? Ja będę to robić dzisiaj. Trochę się cykam, ale może będę wyglądać lepiej niż z tymi siwymi włosami na głowie.

Fredzia, ja też dziś mam w planach farbowanie :-) przed wyjazdem nie zdążyłam, po powrocie ciągle coś- jak nie coś do zrobienia to basen, ale dziś po powrocie z pracy sprzątanie a jak Mysia pójdzie spać- farbowanie :-)

reklama
Do góry