reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
no fajne tylko kurna dać tyle kasy żeby na jedno przedstawienie....ja bym chyba pomyślała cos stworzyc Kasia - szara koszulka i spodnie, dorobic szary ogonek i uszy....mi się wiele strojów podoba ale nie wyobrażam sobie jak dziecko ma w tym sie potem bawić/brykac - no przecie się ugotuje...no i ja mysle intensywnie nad strojem na bal dla Karola i chyba pójdziemy na łatwizne a zarazem zgodnie z jego zainteresowaniami - naprawiacz, ma kask, pas z narzedizami, przydałby się ogrodniczki a la robocze ale chyba akurat tego nie mamy - może po prostu dżinsy trochę poprzecierane...powiem Wam że KArol nie lubi się przebierac, przypuszczam że w gotowca typu spiderman czy jakieś zwierzę by się nie dał na bal...

No własnie też o tym myślałam, że na jeden raz to trochę za drogo, dlatego cały czas rozglądam się na aukcjach co jest. A jak nic nie będzie, to może uda się coś stworzyć.
Miki do przedszkola musi mieć krótki rękaw, bo mu zawsze gorąco, więc w takim pluszaku, chyba by się ugotował ;-) Tzn. podczas samego przedstawienia na pewno nie, tylko jakby np. brykał na jakims balu

reklama
Do góry