reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

no i prawidlowo..ale nie dziwie Ci sie, ze Cie ciagnie na Mazury..oj nie dziwie...;) ale len sie ile wlezie..bo pozniej to juz roznie moze byc..;)

ja dzis bylam na zakupach..maz mnie zabral..ale nie poszalalam, bo dostalam wczenisj jak pisalam na innym watku tel od Pani, ze Dusia cos chora, ze natychmiast z lzami w oczach pognalismy ja odebrac..
i kupilam buty- jakies ciasne dupcia..i jutro pojade wymienic na wieksze..nosze 39..ale jakos mnie cisna;/...tzn sa ok na same rajstopy, ale jak zalozylam bo tez kupilam sobie takie podkolanowki- (tu teraz modne z guziczkami ...takie..ozdobne)..to juz cisna..;/..i pasek sobie zdazylam zlapac:D.

reklama
głos oddany. baśka a kiedy kończy się konkurs?
A szarości ja też lubię. Pokaż Rusiu te podkolanówki. Bardzo jestem ciekawa jak wyglądają!

Moj a dzis wysprzatal cale mieszkanie :-) ja sobie polezalam dluzej :-) potem wstalam poranna taoleta,zrobilam sobie sniadanko ,umylam wlosy i siedze :-) a on teraz smiga na rowerku :-) mloda jak zwykle maluje :-D No tak to mi sie podoba palcem nie kiwnac nawet i wszystko zrobione :-)

noo ja to tez uwielbiam!:D masz Skarba:p!

moj po nocce spi..Gracjan tez...a my z Duska wlasnie skonczylysmy jesc sniadanko...:), sprzatac za wiele nie musze, zrobilam to wczoraj..jedynie naczynia..i umylabym juz, ale wyskoczylo mi straszne uczulenie...a zmywarka nam cos fisiuje...

Pati, to jest życie :-)

Myśmy odwiedzili koleżanke na działce pod Warszawą, chłopcy przeszli się na spacer, a potem zasnęli przy naszych rozmowach przy kominku. Wojtek powiedział, że chce się położyć i zaraz już spał :-) A ja myślałam, ze oni wcale nie zasną.

reklama
Swieze powietrze robi swoje :-)
Kurcze u nas tu wszyscy w blokach mieszkaja a ja tak bym chciuala kogos miec tu z domkiem jednorodzinnym :) jedna z kolezanek planuje w przyszlym roku kupno domu wiec moze wreszcie...a ja marze chociazby o mieszkanku z malenkim ogrodkiem :-)

Do góry