reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Wojtas - zdrowka!
Pati - to zeees poszalala:)...kiedy to ja sie z Toba tak natrabie hahahaha:p...
poki co um. jestem z kumpelami na pifko w piatek;)...sobie malutkie posacze;)

aaa wogole to wczoraj wyjkechalismy tu na groby..zapalic znicz..pomodlic sie..no i jak wyjechalismy gdzies zle skrecilismy..ze wyjechlaismy na autostrade..a tam...aby zawrocic trzeba jechac 20 km..oczywiscie g. 17-19..to horror-wbilismy sie w takie korki..ze..nie wiedzielismy, czy sie smiac czy plakac...dzieci posnely..a my mimo,ze cmentarz jakies 5 km od nas...w samochodzie spedizlismy blisko 3 h...;/..a znicz zapalilismy pod pl kosciolem, ktory mamy pod nosem:D...

he Rusia- no to faktycznie nieźle się wybraliście...Bartek mi momentalnie zasypia w aucie ale Karola nic nie rusza, zreszta teraz zmienilismy tabletki na alergie i jest masakrycznie nakrecony, zyrtec chyba mu nie służył bo czesto czuł sie zmeczony (ale spac i tak nie spał w dzień)
Bartkowi po inhalacjach fajnie zeszło z nosa...na gardło, takze leczenia ciąg dalszy- biseptol:(
norlanie mówię wam już mam tak dość tych chorób... doła ciagle przez nie łapie, jeszcze Bartek jakiś rozregulowany i pobudka o 5,20, w pracy sajgon bo pilne wezwanie do gimnazjum gdzie gimnazjalista popełnił samobójstwo - dzień beznadziejny...no ale ja widze coś ostatnio smęcę za bardzo bo jak jakoś leci to nei pisze a jak gorzej to musze się wyżalić...wybaczcie

za głosy bardzo dziekujemy i oczywiście poprosimy dalej na nas glosować Projekt wymarzonej kuchni IKEA zgłoszonej do konkursu przez Pablo

Wojtek, nie daj się. Życzę zdrówka!

Kasiu, u nas odwrotnie ze spaniem. W przedszkolu Wojtek już nie ma regularnego spania, tylko 20 min. odpoczynku z czytaniem bajek. Dzeci leżą na kocykach jesli chcą i .... Wojtek zasypia często :-) Za to w weekendy w domu spanie murowane. Marudzi, że mu się nie chce spać i jak juz się położy to zasypia w 3 minuty. :-)

Baska, Ty to masz pracę...... Zdrówka dla Bartka.

Wojtek wtarł sobie chyba jakis brudy w oczy i ma zapalenie spojówek. Przmywam solą fizjologiczna i robię okłady z rumianku. Na razie bez lekarza. Macie jakies złote rady?

Marudzi, że mu się nie chce spać i jak juz się położy to zasypia w 3 minuty. :-)

Podobno tak jest własnie w przedszkolu, że bronią się przed spaniem a potem padają jak muchy ;-)
Olga swego czasu miała zaropiałe oczko i przemywanie właśnie solą fizjologiczna pomogło. A dosyć mocno się paprało. Nie znam innego specyfiku jaki można zastosować (może świetlik?)
Baśka, nie dziwię się, że Ci humor nie dopisuje... Trzymaj się!

reklama
Baska trzymaj sie!!!!
Wojtek zdrowka!!!
Wojtek calusy w oczko...oby szybko przeszlo :*
Jak ja bym chciala zeby moje dziecko tak w domu chodz raz na pol roku poszlo na drzemke :-D ale nie ma bata!!!! nie ma tak dobrze ;-)
Rusia toc to chyba Wasza wycieczka marzen co ? :-D

Do góry