reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
A co poza tym u Was słychać?
U nas kolejny dzień pięknej pogody, więc na pewno zaliczymy spacer a po południu zabieram dzieciaki do mojej Babci, bo ich chwilkę nie widziała

a nam sie zdrowo pogrzalooo...bylismy pewni, ze dzis jest 1 listopad...;/...i przed chwila jak zadzwonilam do babci...no i spytalam, czy byli na grobach..a ona ze tak juz przygotowane na jutro- no i ja wielkie oczy i do A...ze dzisiaj nie jest 1 :O...a Dusce dzis mowilam co za Swieto i jak sie je obchodzi...ze dzis pojedziemy na cmentarz zapalic znicz i pomodlimy sie za zmarlych...;/..
Bylismy w sklepie kupilam sobie gruby sweter taki dlugi welniany i bluze taka dluzsza..a i pasek z river island Dusi - sukienke -tunike gruba, plaszczyk i jeansy..no i taka zabawke naklejki...wklada sie papier kolorowy ..idzie przez maszynke i wychodza naklejki..jak na kasie-przecina sie je nozyczkami i nakleja...Duska 2 h juz siedzi i lepi:D

My odwiedzamy groby. Sa na kilku cmentarzach, więc w tym roku można na spokojnie z dziecmi pospacerować. Ten długi weekend bardzo nam pasuje.
Wczoraj bylismy na obiedzie urodzinowym u moej przyjaciółki a dziś idziemy do moich rodziców.
Poza tym ciiiiiszaaa.... chłopcy śpią, a my się wylegujemy. :-)

Mamoot, Wojciach zaśnie w domu? Bo Miki i owszem w przedszkolu śpi, ale w domu nie ma szans - no chyba, że chory. Olga w weekend też odmawia spania... Dlatego liczę, że za chwilę pójda spać ;-)

Baska spoko spoko...ale pierwsze miejsce ostro musisz gonic ;-)

Ja na grobach nie bylam...siedzielismy w piatek do 04:00...w sobote do 05:30...nie pytajcie jakiego mailam w niedziele kaca i jak sie czulam... raz na trasie sie obudzilam...akurat na stacji benzynowej... poprosilma o hot-doga i poszlam dalej spac budzac sie pod domem...ale droga wyjatkowo szybko mi zeszla :-D

No Pati, pięknie pobalowałaś :-D

Baśka, głos oddany- nawet dwa, bo z domu i z pracy :-)

Jaka piękna pogoda była wczoraj! Zawsze 1 listopada było koszmarnie zimno, wracałam zmarznięta na kość, bo z moją mamą to cały maraton po dwóch cmentarzach zajmuje trochę czasu, a wczoraj ciepło, piękne słońce. Dziś zresztą też jest całkiem przyjemnie.

reklama
Do góry