reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
:):):)

no własnie a odrobaczałyście kiedyś wasze pociechy? bo ja ostatnio usłyszaąłm od koleżanek w pracy (dzieciatych oczywiscie) że w sumie kazdego przedszkolaka to sie powinno jak pieska raz na pół roku....

Mamoot ja obstawiam trzeciego chłopaka - jakos mi dziewczynka do was nie pasuje...

U nas w przedszkolu jest obowiazkowe badanie na pasozyty, ale nigdy nie odrobaczałam Wojtka bo po co jak nie ma robaków.

A dzisiaj krew mnie zalała bo alfa przestała zmieniać biegi i pojechała na lawecie do serwisu.
Zamawiam wiec zakupy przez net i ide do kumpeli na kawe bo cisnienie mam narastajace jak se pomysle o moim ukochanym pojexdzie. A popołudniu porzadki.

reklama
Fredziu, wszystko mi jedno, czy chłopcie czy dziewczynka.
Jak okazało się, że Staś będzie Stasiem, to pomyślałam wtedy, że jeśli będę miała 3 dziecko to koniecznie będę chciała dziewczynkę. Ale wcale tak nie jest. Jeśli będzie chłopiec, to będzie praktycznie i wygodnie z ciuszkami i zabawkami. Jeśli będzie dziewczynka to będzie fajnie, bo inaczej, i miło będzie mieć małą kobietkę w domu.
Jak dla mnie zawsze na plus :-)

Zobaczymy, czy Baśka będzie miala rację :-)

Do góry