reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Melduję się po weekendzie u znajomych. Było super. Fajne towarzystwo, dzieci wybawiona, pogoda piękna, więc czego chcieć więcej. A dziś zostałam w domu z dziećmi, bo Miki chyba za dużo świeżego i mroźnego powietrza się nałykał i go rozłożyło.
Jutro do pracy a w domu zostaje m.

O Kasia mily weekend spedziliscie spedzliscie :-) Zdrowka dla Wa :-)
mnie rozklada od 5 dni...i zamiast co raz lepeij to gardlo co raz gozej...zaczne jakies syropy brac...

I ja sie melduję. Wyjazd bardzo udany, zimny i słoneczny - chyba wszędzie tak było. Dużo prac jesiennych w ogrodzie w tym - winobranie. :-)
Dziś siedzę w domu, bo Wojtek rano był niewyraźny, ale byłam u lekarza (z kaszlem, który ma od tygodnia) i nic mu nie jest.

A ja w końcu dobrze się czuję. Przeszły mi dolegliwości I trymestru i znów mam siłę na wszystko :-)

reklama
No tak mało sie udzielałam,ale jakoś zawsze czasu brakowało...teraz też tylko wieczorki pozostały...i to też jak dzieciaki już śpią...

Dziś wpadłam powiedzieć tylko dobranoc

Do góry