reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Pati, z grilla były :-) Co z tą ciążą? :-)
Kasiu, były ziemniaczki pieczone, ale nie wzięłam, bo bym pekła. ;-) I tak mi brzuch się wylewa. Już coraz bardziej ciązowy.

reklama
Pati, no jest prosty sposób, żeby sprawdzić :-D
Widzę, że w weekend przeważał aktywny wypoczynek :-)
Wczoraj pojechaliśmy do mojej mamy, dziś wróciliśmy wieczorem, jeszcze podjechałam z Martusią do bratowej- młoda szczęśliwa, bo yorka na smyczy poprowadzała :-D

u nas niestety weekend domowy chorobowy buuu

Fredka ty daj dziewczynie spokój z tym smokiem mała jeszcze jest...ja nawet nie mysle o odsmoczaniu na razie- smok mi zycie ratuje bo inaczej jestem ja jak zywy smoczek traktowana:( miał ostatnio przez zapalenie gardła Bartek kilka dni ze nei chciał smoka ale juz mu przeszło, tez staram sie tylko do zasypiania dawac, w innych sytuacjach sporadycznie-jak chce cos innego do buzi pchać....

no nie tylko jecie i jecie..... A mi ślinka cieknie. Mniam mniam. Też chcę na taki piknik.

Pati sprawdzaj i daj cynk!

Baśka, wiesz też tak pomyślałam. Teraz nastała znowu sielanka. Do następnej choroby.....

Widze, ze moze bedzie jeszcze bardziej ciazowo po 11;-)

A tak przy okazji Mamoot ja Ci jeszcze nie pogratulowalam z okazji 3 suwaczka!!! Zdrowych 9 miesiecy i latwego rozwiazania! No i powiem po cichu, ze naprawde bardzo sie ciesze bo 3 bardzo do was pasuje. Swoja droga fajny rozgardiasz bedziecie niedlugo mieli w domu:-)

reklama
Do góry