reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

no ja tez myślami lece co i rusz do Fredki i Ali- trzymam kciuki aby mała jak najszybciej wyzdrowiałą, właśnie miałam pytać czy macie wieści od niej...
Kasia- kciuki za mame zacisniete

Sylwia - fajny pomysł:)

A Heatherek to mgółby czasem od tego zadzieciowienia odetchnąć ;)

reklama
Heatherek to chyba musi sie jakos lepiej zorganizowac bo mamy tu i MAmootka i Kasie z dwojeczka i do tego pracuja i na dodatek jeszcze tak czesto sie udzielaja...

Syla fajny pomysl :-) dzieciaki beda mialy frajde-rodzice z reszta tez :-)

Sylwia, zabawa na pewno będzie przednia!
Dzięki dziewczyny - mama czuje się całkiem, całkiem. Nawet nie musi się faszerować przeciwbólowymi

Fredzia...trzymaj sie! zdrowka dla Ali!

Kasiu - zdrowka takze dla mamy!

Syla- sama bym w ten sposob sie wybawila;)

U nas wczoraj padal snieg,potem bylo mega slonce a za chile deszcz i tak ciagle na zmiane...a dzis az 5 stopni bylo jak mloda do przedszkola wiozlam!!! JA PROTESTUJE!!!!! do jasnej ciasnej!!!!

reklama
Do góry