reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

A ja jestem panna.
A pączków zjadłam dziś 4 i pół. Może być.:-)

Asiu - pysznie wyglądają te Twoje pączki. Zawsze miałam ambicje upiec (bo to chyba trudna sztuka upiec dobre pączki), a tu minął kolejny Tłusty Czwartek i znów się nie udało.
Mamoot, to nie takie trudne jak się wydaje. Trzeba mieć tylko dobry przepis i trochę czasu:-D No i najlepiej jakieś miłe towarzystwo, bo przy smażeniu trochę się nudzi:-D :-D :-D

reklama
Ja też panna choć mężatka :-D Mąż wodnik, synuś koziorożec a niunia bliźniaczek .Pączek tylko albo aż jeden bo tłusty czwartek czy nie tłusty czwartek a za odchudzanie brać się trzeba:-D :-D :-D :-D

Ja strzelec
Ja pączka tylko jednego ale za to nadrabiam innymi słodyczami - wczoraj upiekłam piernika no i opróżniamy prezenty Walentynkowe - ferrero rocher i rafaello :) poza tym małżowin dostał od nas kubek walentynkowy ze szkła takiego przydymionego z naszymi zdjęciami i napisem "kochamy cie nie tylko w walentynki!!! uśmiechnij się " - zachwycony :) jak ktoś bedzie robił kubki to polece zprzedawce bo naprawdę jakość i wykonanie super :)

a z innej beczki - dawno nie ma Ani76 - czy ktoś wie co z nią i z Matim?

Patrycja przybijam piątala....ja też koziorożec, czyli typowa rogacizna. No a co do paączuszków to dałam radę tylko 8. A co mi tam :-) i tak jestem gruba

sumka, a myslałam że jestem rekordzistką - zjadłam 7!!! Ale mnie przebiłaś!!! Długo pączka do ust nie wezmę.........

hihihi dobre podejście sumko :-) ale po co to zaraz mówić że gruba jesteś :-) . Ja tam mówie że mam tak umięśnione ciałko :-) ;-) -flakowato hihihihihi

Dobre Stokrotki, ja tam mówię że jestem szczupła inaczej. A co do pączków to dam sie za nie pokroić, a wczoraj klienci dopisali i przynieśli nam 60 a nas cztery kobitki. Co było robić ...... trzeba było jeść :-)

hehe a ja w tym roku tylko dwa pączki, tylko bo w ubiegłym roku to tutaj o ile dobrze pamiętam królowałam z moim wynikiem:tak: :tak: :tak: no ale wtedy dzieliłam się z dzidziusiem w brzuszku:)

reklama
No wlasnie a ja nie wiem jak wstawic...nigdy nie mailam z tym problemu a teraz????Nie kumam...cos mi tam nie wychodzi...pomoze ktoras????:confused::zawstydzona/y:

Do góry