reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Udanej zabawy Wojciach :-)

A ja sie biore za siebie!!! Zaczelam od dzis rana....czyli rzucilam papierochy...Wiem,wiem nie raz juz rzucalam i dupa...ale tym razem bede walczyc!!!Jak mialam kryzys zarzucalam sobie gume nicorette-rzulam polowke prawie caly dzien...tzn.rzulam i jak mi przechdzilo odkladalam:-D potem zas se porzulam ;-)
i zapijalam woda...Dalo mi do myslenia jak bylismy w niedziele na sankach-jedno wejsc pod gore a ja juz brak sliny i zadycha...a szale przelal dzis tekst "mama fuj,ty smierdzisz:zawstydzona/y:) wiec wlasnie wyszlam z wanny po 2 godzinach -peeleng,maseczki,depilacja,pedicure,wyszorowanie wlosow,maseczka na wlosy ,balsamowanie itp...full servic ;-)
Od jutra zmieniam tez styl odzywiania...przesadzalam ostatnio...zakaski typu chipsy tositos zapiekane z serem do piwa...Koniec z alkoholem!!tylko okazjonalnie a nie codzienie po butelce piwa czy dwoch...i trzy kilo musze zjechac bo mi sie na dupie osadzilo i w bokach...wygladam w tym miejscu fatalnie....
Aha jeszcze ograniczam kawe ,a chce pic wiecej wody!!!!

Teraz to mnie zestresowalas! wszytsko ok? ;)

Pati trzymam kciuki:tak: wierzę że ci się uda , ty uparta bestia jesteś :tak::-)
a jak tam twoje prawko? miałaś już egzamin?

u nas też śniegu full, dojść gdzieś z wózkiem to masakra, jeszcze ja dobra mama, żal mi Izy więc jedną ręką pcham wózek z Wojtkiem, drugą ręką ciągnę sanki z Izą, najgorzej to przejść przez osiedlowe ulice których nikt nie odśnieża i zaspy oraz koleiny są olbrzymie, no ale co tam może schudnę przy tym wysiłku :-D
Iza chętnie chodzi do przedszkola, bal przebierańców ma dopiero 26 stycznia, ma się przebrać za postać z Disneya, taka sugestia od pań bo ponoć jest jakiś konkurs między przedszkolny, ehh najwyżej przebiorę ją za kopciuszka ;-):-p:-D
za to niedługo szykują się występy z okazji dnia babci, dzieciaki szykują jakieś przedstawienie i Iza ma być motylkiem, a ja do cholery nie mogę nigdzie znaleźć skrzydełek :wściekła/y: gdzieś w domu miałam jakieś skrzydełka , ale wsiąkły , a w tą pogodę nie mam ochoty ganiać z Wojtkiem po mieście za skrzydełkami, no nic jutro jeszcze poszukam w piwnicy :dry: Wojtek zaczyna raczkować i jak to prawdziwy facet pcha się do wszystkich kabli kontaktów itp. ma już 6 zębów 2 na dole i 4 do góry i waży koło 12kg :sorry2:
to tyle w skrócie co u nas, fotki wkleję jak rozkminię picassę , bo fotosik się "zepsuł" i każe sobie płacić, jakieś fotki są na naszej klasie więc możecie tam sobie zajrzeć. a ja idę oglądać co tam u Was :-D

Irmaa prawko mam zdane 11.12.09 :-):tak:
No wspolczucia z dwojka w takie zaspy......ale lepiej chyba sanki ciagnac niz ganiac za Iza po zaspach co ?:-D
U mnie jak widzisz rzucam nalogi ;-)
A tak stara bieda normalnie....
Wojtek kawal chlopa :-) Widzialam na NK.slodzias z niego...ale jakos tak nie widac tej wagi...Za to Izka dosyc sie zmienila...wydoroslala...tak spowazniala...Jakos tak mniej diabla widac w tych jej oczetach:-D

A u nas znów sypie:baffled: Może wystarczy już tej zimy?:sorry2:
Wojciach miłej zabawy:tak:Miki już po. Był zachwycony! Teściowa jak po niego przyszła, to musiała odczekać 10 minut zanim się uspokoi, bo tak był rozbawiony - biegał, skakał, śpiewał:-D dzień Babci i Dziadka pewnie na dniach, bo u nas ferie od 18-go:tak:
Heatherku, a jak udała się Matisia zabawa?
Irma, wowo, ale Wojtuś waży:szok::-) No ale widać po zdjęciach, że nie kruszynka;-)Moja Olga 9900:-D Niezłe masz zaspowo-śniegowe przeprawy:sorry2:
Pati, trzymam za Ciebie kciuki:tak:

Kasia, u nas było trochę histerii w szatni, jak doszło do zakładania kostiumu. No, zaciął sie Matyl i za nic nie dał założyć. Ale jakoś poszło i w sali już było ok. A jak dotarli na salę gimnastyczną, gdzie była prawdziwa zabawa, to Mateusz podobno szalał na całego. I jak oddawaliśmy Tygrysa do wypożyczalni, to pogłaskał go po łebku i stwierdził "Pa, pa, tygrysiulku, dziękuję ci, że byłeś ze mną"... :-):-):-):-)

reklama
Do góry