patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dzieki-czuje ,ze mi sie uda :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Udanej zabawy Wojciach :-)
A ja sie biore za siebie!!! Zaczelam od dzis rana....czyli rzucilam papierochy...Wiem,wiem nie raz juz rzucalam i dupa...ale tym razem bede walczyc!!!Jak mialam kryzys zarzucalam sobie gume nicorette-rzulam polowke prawie caly dzien...tzn.rzulam i jak mi przechdzilo odkladalam potem zas se porzulam ;-)
i zapijalam woda...Dalo mi do myslenia jak bylismy w niedziele na sankach-jedno wejsc pod gore a ja juz brak sliny i zadycha...a szale przelal dzis tekst "mama fuj,ty smierdzisz) wiec wlasnie wyszlam z wanny po 2 godzinach -peeleng,maseczki,depilacja,pedicure,wyszorowanie wlosow,maseczka na wlosy ,balsamowanie itp...full servic ;-)
Od jutra zmieniam tez styl odzywiania...przesadzalam ostatnio...zakaski typu chipsy tositos zapiekane z serem do piwa...Koniec z alkoholem!!tylko okazjonalnie a nie codzienie po butelce piwa czy dwoch...i trzy kilo musze zjechac bo mi sie na dupie osadzilo i w bokach...wygladam w tym miejscu fatalnie....
Aha jeszcze ograniczam kawe ,a chce pic wiecej wody!!!!