reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Witaj Paulino! Zapraszamy do nas.:-)

Ja jeszcze nie myślałam o prezentach. Ale wydaje mi się, ze najwyższa pora zacząć robić laurki. :-D

Witaj Paulino :-)

ja też jeszcze nie mam pomysłu na prezent dla dziadków . A znacie jakieś proste i fajne wierszyki??:sorry:

Witaj Paulina :)

Ania - fajny prezent ten z odciskiem dłoni...tylko mi tak ostatnio na wszystko brak sił :( a możesz dać przepis na masę solną - ile czego dajesz itd? my tez spróbujemy z wierszykiem bo karol ostatnio jest na etapie wierszyków - krótkich prostych na razie ale jesteśmy czasem w szoku jak wyjedzie z czymś co mu mówiliśmy jak jeszcze nie mówił a tu się okazuje że ona jakiś cały wierszyk pamięta i ma to wszystko w głowie choć od miesięcy nie przypominane :)

Irmaa
Babciu babciu coś Ci dam
jedno serce które mam
a w tym sercu róży kwiat
babciu babciu żyj sto lat!!!(no i moze byc to samo z wersja dla dziadka)

ale chetnie podpatrze inne

reklama
Heatherku ja to mam już taki nawyk że najpierw szperam w necie i sprawdzam wszystkie możliwości bo tak szczerze to internet ma wszystko co trzeba i nie trzeba z domu wychodzić i jeździć po np. bibliotekach. A nauczyłam się tego tylko dlatego że muszę Madzi do szkoły często coś przygotować- tak np. było z andrzejkami że pani nie wiedziała jakie zabawy zrobić dzieciom i ja musiałam panią wyręczyć

Do góry