reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ell gratuluję. Dziewczyny im częściej za kółkiem tym lepiej i grunt to nie zrażać się po wypadku bo wtedy można już nie wsiąść za kółko. Ja miałam wypadek autem ale byłam tylko współpasażerem, nie kierowałam a mimo to bałam się wsiadać do auta i gdyby mąż mnie nie zmusił to nie wiem czy bym jeździła. A prawko będzie w tym roku już 13 lat:tak:

reklama
no bo jest takie info na przedzie naszych wątków od aniaslu i gdzies na któryms watku też mi się rzuciło że dziewczyny pisały coś o zielono mi (chyba na maju) ale takie ogólniki ze nie kumam o co chodzi

Znalazlam: " Dobra wiadomość brzmi - Max żyje; zielono_mi nie poroniła!!!
Zła wiadomość - ktoś posługiwał się czyjąś tożsamością, zdobył zaufanie wielu osób, dostał wsparcie i...resztę już rozumiecie.
Na koniec dobra wiadomość- wiemy kim jest ta osoba, wiemy kim są poszkodowani i rozwiązujemy tę sprawę:biggrin2:
Jeszcze lepsza wiadomość - dzięki współpracy forumowiczek w ciągu kilku godzin udało się zdobyć wszelkie istotne informacje.
Przestroga dla potencjalnych trolli - my na prawdę sprawnie działamy i prędzej, czy później złapiemy Cię, więc zastanów się, czy to forum dla Ciebie.
I jeszcze jedno - bardzo dziękuję, za zaufanie, pomoc i wsparcie w działaniach, za to , że wspólnie dbamy o bezpieczeństwo i za Wasza wyjątkowość.
Miłego dnia
aniaslu"

Ale o co chodzi, to nie wiem.

:szok::szok::szok:
ale jestem teraz w szoku... w sumie niewiele wiecej wiem- tylko kiedys rzucil mi sie w oczy post jej...a wlasciwie kogos kto sie za nia podawal, ze mieli wypadek, jeden z blizniakow zginal...potem, ze ona w ciazy itd...doczytam z wielka ciekawoscia ...ale typ...masakra, a te brednie wowczas z lzami w oczach..:no:jak tak mozna!?

ale to juz raczej nie dzis...;-)dzis mam ..(lomatko ktora to juz?..:shocked2::sorry2::-p..hmmm 8 roczniczke- dokladniej 8 lat temu tego dnia moj maz mi sie oswiadczyl:-)...swietujemy;-)

reklama
Rusalko milego swietowania :-)

A mnie sie historia zielono mi o uszy obila - nawet nie wiem gdzie (choc wydaje mi sie,ze chyba czytalam o tym na watku 'mamy rok po roku' do ktorego zagladalam sporadycznie jak czekalam na Zoske) ale widzialam, ze ponoc miala wypadek w wyniku ktorego zmarl jeden z jej 10-miesiecznych blizniakow, drugi walczyl o zycie, no i poronila owczesna wczesna ciaze. Dziewczyny chyba wlasnie tam o tym pisaly i bardzo byly tym poruszone ....
Dziwakow na tym swiecie nie brakuje.... szkoda tylko, ze ktos tak makabrycznie zabawil sie czyims kosztem.

Do góry