reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Baska ja bardzo chetnie bym Ci doradzila ale niestety nie jestem w temacie jeszcze w wiekszych fotelikach...Ja jakos jestem wiera marce Maxi Cosi i napewno bede do konca...

Dorcia ale u Was fajnie z tym mikolajem...Koniecznie fotki-no i pochwalcie sie choinka :-) no i stroikami :tak:

mloda dzis zsukala prezentu,schowalam za dzwiami,potem wyciagala wszystko z torby i najbardziej to sie ucieszyla na jajka niespodzianki:-D:-D:-D:-D Potem drewniane puuzzle byly nr.1...W kolko je ukladala i nawet dobrze sobie z nimi radzi-ogolnie jest fanka takich drewnianych puzzli i ukladanek...

reklama
no MIkołaj nalezy do jak najbardziej udanych- było SUPER! niespodzianka sie udała! Beda fotki i pod zdam relacje co jak kto kiedy itd...:-D;-)ale poki co juz padam...to byl dzien pełen wrazen:tak::tak::tak:

co do stroików...kuźwa mac:angry: piekarnik mi sie tu popsuł...nie miał kiedy!?..i cytryny nie wysuszone...ciasto nieupieczone..takie dwa minusy..dnia dzisiejszego..:baffled:;-)

no to sraka naprawde z tym piekarnikiem:baffled: a cytryny badz pomarancze kup juz ususzone jak ja ;-)

Mloda dzis dostala jeszcze barbie baletnice ktora juz przestala dzialac bo ja do wanny wrzucila:-D moze jak wyschnie to zatanczy nam znowu:-D no i kase dostala zeby akcje dokupic ;-)

U nas też Mikołajkowo się udało. Wojciaszek był zafascynowany przejażdżką tramwajem i rozmowami z Mikołajem. A Staś w tym czasie... spał :-)

u nas też miło choć ja niewiele w tym uczestniczyłam bo mam szkolenie, jutro też :( jedyne pocieszenie że bardzo fajne...a więcej co u nas za Mikołaje byli - na fotkach

reklama
no Pati- niezła ta mała- moja Dusia siedziała mi na kolanach i obie to ogladałysmy- mowie Duśka widzisz co ta mała potrafi- a Duska bez emocji- no proste:-D

Do góry