reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
niestety Ola w tym roku nigdzie nie pójdzie. Najpierw musi wyzdrowieć,a zaklepałam jej wejściówkę na mikołajki do mnie do pracy. Co za pech:-(. Chociaż.. najważniejsze, że jest w domu. Pójdzie w przyszłym roku:tak:. A wasze dzieciaczki idą gdzieś?

Moje dziecko nigdzie:-D bo ja bezrobotna a u Adama nie uzadzaja takich imprez ;-) Tam tylko przed swietami dla pracownikow i partneow-chlanie i wyzera...ale ja nie ide...jak co roku...nie znam ludzi,w dodatku pewnie tylko o pacy beda gadac:happy2:

Ale chce isc na swiateczny markt (weinachtmarkt)z mloda :-)aha i do legolandu tu w berlinie sie wybieramy :-)

My jutro też mamy Mikołajki ode mnie z pracy. No i będzie hit dla Wojtka, bo zorganizowano nam przejazd tramwajem po Warszawie. A Wojciaszek uwielbia tramwaje. A w tramwaju będzie siedział Mikołaj i rozdawał paczki.:-)

a my juz zakupilismy prezenty dla Dusi- zapakowane czekaja i kupiony dzis stroj sw Mikołaja- Ubralismy choinke- "BY MIKOŁAJ DO NAS TRAFIŁ":-Dnapisałysmy list:happy2:..i jutro bedziemy na niego czekac:-)
Mała jest podekscytowana...z mega przejeciem opowiadała dziadkom przez skype, ze czeka na mikołaja, ze wypatrzyła w sklepie lale płaczaca ze smokiem i poprosiła MIkołaja ..z lala sie pozegnała w sklpeie mowiac" nie płacz..ja poprosze Mikołaja i jutro sie zobaczymy":-D i pogłaskała ja czule..nie było wyjscia kupiłam..schowałam..co jeszcze opisze na zakupowym watku...

U nas niestety nie ma imprez mikołajkowych w pracy :(
Klaudusia nieźle ;) Za to nasz dziecko też nas dzis rozbroiło - ogląda katalog punkty era premia i Clifford mu wpadł w oko i pokazuje że chce i w kółko Clifford no to mówie Mikołaj Ci zamówi i przyniesie a ona podniesionym głosem "Nie!!! Mama i tata!!!" czyżby już nie wierzy w Mikołaja...

PATi a ty nie doradzisz mi czegoś w kwestii fotelików???

reklama
KOntynuujac temat mikołajkowy---------ale Duśka zrobiła oczy..z jakim przejeciem opowiadała, ze widziała mikołaja i to jak wchpdził przez okno, przesna szafe:-D:-D:-D...i zostawił lale...złapałam aparat by to sfilmowac ale sie speszyła Kłamczuszka:-D:-D:-D:-D

kolejna czesc niespodzianki to przebrany sasiad i odwiedzimy chrzstnej z chłopakiem...;-)ale miły dzionek:-)- a wieczorkiem bedziemy robiły stroiki..juz przygotowane gałazki i cytrynki sie susza:tak:

Do góry