reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Wiesz Kasiu, trudno mi powiedzieć, bo go nie mierzyłam. Ubranka 68-74, a wazy koło 7 kg. Przesadziłam go koło 1 listopada. Miał wtedy w gondoli kilka cm luzu, ale w ciepłym kombinezonie byłoby ciasno. Teraz może się rozglądać po świecie, a mi wygodnie się ze spacerówką wózek składa.
A Olga jaka duża? Może już pora na spacerówkę?

reklama
dziewczyny pod koniec czerwca wybieramy się z mężem na tydzień na Mazury, ponoć ma tam być jakiś super rajd,
możecie mi polecić jakiś fajny pensjonat lub coś podobnego, (jedziemy z dziećmi) będę wdzięczna:-):-D

Syla co się stało? spsuło się czy co?:dry:

Mam nadzieję, że fotorelacja będzie (a może już jest?)

Mamootku, jak duży jest Staś, że jeździ w spacerówce? Moją Olgę dziś prawie na dopych wsadziłam do gondoli:sorry2:

Z tego co piszesz, to raczej tak, bo po ostatnim mierzeniu we środę (szczepienie) Olga waży 6700g i ma 73cm:-)

no nie dziwie sie że ci nie wchodzi do gondoli . Kasia to ona mega długa jest!!! Normlanie szok. dluga i chuda, lasencja ci rośnie a czemu ja nie widziałam jej fotek?
Ja Michasia przesadzilam do spacerowki w zeszłym tygodniu (wczesniej miesliśmy 2 próby a potem 2 tygodnie siedzielismy w chalupie bo Michas mial rota a Marysia chyba zapalenie oskrzeli wiec dopiero tak na dobre w zesżłym tygodniu wyszlismy). i Michal jest zachwycony BARDZO. Ale on wazy 8700 wiec silą rzeczy trudno mu sie juz bylo miescic w gondoli. A wzrostu ma 72-73 cm ubranka 74-80 mamy :)

Sylwia, co jest?
Irma, u mnie kiepsko z tym radzeniem gdzie jechać na Mazury, bo ja zawsze jeżdżę do siebie. Ale powiedz w jaki rejon Mazur jedziecie, to się jeszcze zastanowię.
A może uda nam się spotkać?:-)

reklama
A jak to zwykle w alfie zepsuła sie pierdołka, naprawili mi ale musiałam scholowac do warsztatu pomoca drogową:-) i cały wieczór spedzilam w warsztacie.

Irma napisz gdzie dokładnie jedziecie bo Mazury są duze i szerokie:-D a znam kilka fajnych miejsc:szok:

Do góry