reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Syla a mialas juz ten balasam brazujacy Dove? Bo ja mialam w szafce i stal sobie stal(jak wiele innych rzeczy) no i teraz ostatnio posmarowalam sie...kurde jaka fajna skore robi i naprawde brazuje...ale tak nie na zolto jak te samoopalacze tylko daje fajny kolorek naturalnej opalenizny...Przynajmniej w moim przypadku ;-)

OOOO własnie kiedys sie czailam na ten balsam ale nie kupiłam - nie pozostawia smug? Jak przypadkiem nie rowno sie posmarujesz?
Ja się szybko opalam więc chyba mnie tez da ladny kolor.
A jak z zapachem? smierdzi jak samoopalacze?

A jakich uzywacie tonikow?

ja polecam z avonu balsam antycellulit/wyszczuplanie...i fajnie ujedrnia:tak:..
próbowałam róznych ostatnio- nivea, loreal i on jest najlepszy:tak:jeste z bielendy kuracja noc/dzien jest OK.

z balsamów nawilzajacych - przy moej suchej skórze..a do tego opalonej na maxa-;-)podkradam ostatni Dusce jakis taki od lekarza z sylikonem..no rewelacja:-D

a aaa z kremów do twarzy kupiłam sobie ostatnio mat/nawilzenie z soray-a- bomba!

Syla mnie odpowiada wszystko w nim...smug nie pozostawia...ale powiem ci 4 razy sie posmaruj i przerwa ... Co do tonikow ja nie uzywam juz... teraz myje twarz planami do mycia od Noemi...nie szypia mnie w oczy i pawic sie nie trzeba za duzo :-D
Ale tonik polecam Lancome... :-) z reszta mleczko tez...w takim pojemniku z dozownikiem...dosyc drogie ale bardzo wydajne...

reklama
Do góry