reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
na poczatek napisze ze bylo super tylko pogoda nie dopisała i zaczelam od awantury w ośrodku bo to co było w internecie zupełnie nie zgadzałao się z tym co na zdjeciach :-D szczegóły wkrótce musze się troche odkopac w pracy aaaaaaa i policja tez była czyli normalnie:-D:szok::-D

kurcze dziewczyny poradzcie!
od rano bola mnie jajniki...nie wiem dlaczego....
644.gif
i dodam ze to napewno nie @ bo ma byc dopiero 7 sierpnia.....i powiedzcie po jakim czasie od stosunku dochodzi do zaplodnienia ? i po jakim czasie sa jakis objawy?

Parisienne jak na moje to jajeczkujesz.... :-) a o to po jakim czasie dochodzi od stosunku do zaplodnienia to bys musiala z plemnikami pogadac... :-) Ogolnie to nie mam pojecia:baffled: Ale najdluzej plemnik w pochwie moze przezyc do 2 tyg.. a objawy to ja mialam bardzooo szybko....:tak: gruczoly mleczne w pierwszym miesiacu:szok:

kurka to wychodzi na to ze teraz mam dni plodne od piatku.....czyli jak by doszlo do zaplodnienia to nie mialabym tak szybko objawow co nie?
bo niegdy czegos takiego nie mialam......a cycolki mnie nie bola i ogolnie nic mi nie jest....kurcze ale sobie film wkrecilam:baffled: i jesc mi sie cos chce:confused: o la la

reklama
Do góry