reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

nie nie ja kupiłam ( a zasadzie moi rodzice - ja wskazałam który:baffled:..nie tylko od deszczu(zreszta tu jak lunie to ta budka nie wystarcza:confused:i trzeba z folią wszedzie)..ale własnie jak wieje, czy swieci słonce ustawiam ją na dól na maxa(a co najwanijesze Duska sie nie wscieka, ze nic nie widzi, bo jest ta folia) iwiatr, słonce ma z głowy:cool2:

ach jeszcze jeden ach nad moim wózkiem..czesci czesto uzywane - tzn. narazone na pobrudzenia..- barierka, podnózek...hmm- sa pokryte gruba folią(wystarczy przetszec szmatką i czyste:D

i co tez wazne - wózek nie jest taki drogi..koszt ok 300 zł!

reklama
ja raz kupiłam w ciemno tylko z opisu na allegro..(deltim focus- i nie byłam zadowolona..bynajmniej nie na długo bo w raczce szybko pekł- sami kombinowalismy naprawic- stracił wiec gwarancje- a rozleciał sie ponownie i za przysłowiowe grosze odsprzedalismy po niespełna kilku miesiacach..był lekki ładny, szybko sie składał..ale juz go nie kupimy:-p..
w wózkach dla mnie wciaz (dla niemowlat) priorytetem tez jest wkladany fotelik!do stelaza- to akurat w focusie było super!(łatwo szybko i fajnie wygladało)..zreszta generalnie był fajowy tylko rączka w miejscu gdzie sie on składa pękła:-(i go po prostu to przekresla..aczyklowiek znam wielu, którzy baardzo go chwala)- moze my mielismy po prostu pecha:/

reklama
Sylwia ja mam tyle w dowodzie osobistym (182:nerd:pisane..bo tak mnie zmierzyła jakas tam pielegniarka w ekonomie..wiec tak podalam..a potem m ktos tam, ze to niemozliwe..i byłam setki razy mierzona..jak nic 177cm.a ten błedzik w DO został:-D:-D:-D:-D

Do góry