reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
jejku ale ja mam zaległości....no i w sumie nie wiadomo czy czytać czy pisać:-D

z nowości u nas to to, że Otylka od dwóch miesięcy chodzi na angielski metodą helen doron i w sumie sama nie mogę uwierzyć ile już potrafi...bo powiem tyle, że mówi więcej po angielsku niż po polsku:-)

no no Otylka:sorry2:..ja mała zapisuje w przyszłym roku do przedszkola..gdzie tylko beda mówic po ang..zobaczymy, czy jej to wyjdzie na dobre..:baffled:

Ell gdzie chodzi na ten angielski??? :szok:Ty dalej mieszkach w Katowicach czy coś przeoczyłam :-D

kakaw w Katowicach, tu bez zmian, a na angielski chodzimy do przedszkola na Sokolskiej we wtorki, ale z tego co wiem, to zajęcia są w większosci śląskich zmian, więc może i w Bytomiu też

Pati, sporo tego głównie słowa z piosenek typu roll the ball, wave, dog, cat, granny itp.

Rusałko na pewno mala szybko załapie, u nas na 5 dzieciaków w grupie, 3 reaguje już właściwie na każdą piosenkę, jak jest piosenka o pilce to wszystkie lecą po piłke, jak o machaniu to machaja, jak o skakaniu to skaczą.

Najbardzej jednak podoba mi się na zajęciach to, że spędzam ten czas z małą i , że potem mam mnóstwo pomysłów na wspólne spędzanie w inne dni i dzięki temu mała nie nudzi się z mamą:tak:

Super Ell...u nas teraz bedzie niemiecki w pierswszej kolejnosci -no bo mloda od nastepnego roku idzie do przedszkola a jak skonczy 4 latka mamy w planie wlasnie angielski...Noemi musi znac conajmniej 3 jezyki...:tak::-) Pewnie kiedys w szole bedzie miala jeszcze francuski lub inny bo tu czesto jest tak ze maja dodatkowo oprocz angielskiego jeszcze jeden jezyk...

reklama
Do góry