reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Marcinek był dzisiaj pierwszy raz w swoim życiu w muzeum - a co, zamiłowanie do sztuki należy zaszczepiać od najmłodszych lat :-D Byliśmy na wystawie poświęconej historii żużla w Zielonej Górze - były nawet motocykle żużlowców, które oczywiście wzbudziły największy entuzjazm Cinka :laugh2:

reklama
Halo Cioteczki :-D A ja mialam nadzieje, ze uda mi sie w koncu z Wami jakos regularniej poplotkowac (do przyszlego piatku jestem na zwolnieniu) i co? misterny plan jak zwykle pozostal planem :-D Moj maly Urwipolec jest tak potwornie absorbujacy, ze za diabla nie mam czasu, zeby usiasc na tylku i postukac w klawiaturke..... :baffled: Wiec tylko daje znac, ze zyjemy i mamy sie dobrze i sciskam wszystkie Maluchy mocno, mocno, mocno!.... A teraz moze uda mi sie chociaz fotki Dzieciaczkow obejrzec, zanim sie to moje Szczescie obudzi :-D:-D:-D

z innej beczki-wiecie,co odkryłam, na stronie z wątkami po prawej jest liczba wypowiedzi w wątku-i można ją kliknąć (tak jakoś dopiero dziś zzwróciłam na to uwagę) i wtedy pokazuje się ile kto razy w tym wątku napisał i kurde wychodzi że w większości jestem w pierwszej trójce...wydawało mi sie że tak dużo nie pisze...co prawda mam bardzo długi staż ale nie wszystkie wątki takie stare
Za to nasza przodowniczka jest zawsze na czele - Pati - dobrze że ktoś tu nasze forum podtrzymuje przy życiu ;):):)

reklama
Hehehe-Baska ale siupy...Nigdy na to nie wchodzilam...Wlasnie weszlam na watek zakupowe szalenstwo i jestem tam bardzo"do przodu":-D Na innych jeszcze nie patrzylam;-)

Do góry