reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Dziewczyny moze Wy mi pomozecie...(?)
Szukam fajnego hotelu ze SPA w okolicach Szczecina
Chce zrobic Adamowi prezent na urodziny i zabrac go na prawdziwy relax(oczywiscie bez naszego malego diabolka)

Jak narazie w necie znalazlam cos takiego:
Park Hotel - najlepszy hotel w Szczecinie, SPA w Szczecinie, hotel Szczecin, hotele w Szczecinie

Moze Wy znacie cos lepszego w tych okolicach?
Ania T mieszkasz rzut beretem od Szczecina wiec moze znasz cos godnego polecenia?

Chce cos blisko zeby nie jechac przez pol polski i tracic czas...:-)

reklama
Pati ogólnie to nigdy nie korzystałam ze spa ale w Szczecinie ten hotel który znalazłaś to najlepsza oferta:tak:Większy wybór jest nad morzem czyli najmniej 100km od Szczecina:-)

reklama
a my dzis bylismy na spacerku w lecie i przywleklismy cala siatke grzybow:-)
Teraz siedzielismy i czyscilismy a ja dodatkowa robote miala przy krojeniu bo bede suszyc...Lubue sosy z dodatkiem grzybow suszonych...Ale po obraniu polowy mielismy juz dosc:-) Reszta wyladowala w smietniku:crazy::rofl2:

Do góry