reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
AAAAa zapraszamy:)!- Manchester:) a do Swansee-mój maz dokumenty wysyłał-bo sprawdzali jego uprawnienia na adr-y(przewóz mat. nieb)

A my mielismy razem z Wojciaszkiem sie pluskac i nic z tego - jedyne wolne miejsca byly w czwartki na 9.00 albo we wtorki na 15.00 - super terminy :baffled::baffled::baffled: Szukamy innego basenu....

Ale cieszymy sie bardzo, ze naszemu Kumplowi sie podobalo :-D:-D:-D

Julek, jestes wielki!!!

czesc babeczki:-)
sluchajcie - dzis spotkalam stokrotki :-):-)
Stali za mna w kolejce w sklepie cala trojeczka. Rozpoznalam ich i jakims cudem odwazylam sie zagadnac. Sa super!!!!!! A Zoska poprostu urocza i przebojowa podrywaczka :-):-)Moj synek zaliczyl wlasnie dzisiaj dzieki niej swoj pierwszy pocalunek z dziewczyna ;-);-)

Salome ale super!!!!!!!!!! Jakie to fajne spotkanie:tak::-) Bo my się wszyscy znamy ze zdjęć i to niesamowite jak gdzieś przypadkiem dochodzi do spotkania:tak:

:-D:-)Ale super spotkanko salome:-D no i ten buziak z Zochą Wojtek CI bardzo zazdrosci bo Zosia to laseczka jak sie patrzy:-)

Pati i kakaw ja tez się łaczę z Wami w bólu bo u mnie jest bardzo podobnie, bałagan jest w 5 min po tym jak posprzatam szafki sa zabezpieczone a jedzenie kota powędrowało na strych bo mościpan bardzo sobie upodobał kocie zarcie i mleczko z kociej miski wogóle to ostatnio chyba sobie wyobraził ze jest kotem bo miałczał i o mało to nie pił z kociej piersi:-D

reklama
fajknie tak sie spotkac poza ekranem komnpa..Ja spotkałam sie jedynie z Eternity i jej córeczką Kajką - Swietnie tak! ale z Wami - czerwcowymi mamami jestem bardziej zzyta no i ..chciałoby sie tak w całej grupie poplotkowac na żywca:)- !!!

Do góry