reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Fotki Heatherek przesłała na maila, ale dla porządku mogę wkleić później na wątek zdjęciowy.
Aniu, nie umawiałyśmy się wcześniej. Po prostu o 17.00 napisałam smsa, że idziemy, a Heatherek napisała, że oni też. I już.:-)

reklama
Hej Dziewczyny, jaka u Was pogoda? U nas nie najgorzej, bo od kilku dni zapowiadają wielkie opady, a deszczu albo nie ma w ogóle, albo pokropi jak ksiądz kropidłem ;-) Ciekawe jaką pogodę mają nasze wczasowiczki... Mogłyby juz wrócić, bo tu tak pusto...

U nas deszczowa pogoda brrrrrrrr Mieliśmy teraz anginę ale już ok i teraz dochodzimy do siebie i mamy czas na BB. Wogóle przeglądałam zdjęcia naszych dzieciaczków i nie mogę się nadziwić jakie one są cudne i takie duże i normalnie dorośleją nam te nasze skarby:happy:

Basia, co u Was słychać?

Zyjemy sobie Kasiu. Zaglądam tu co dzień prawie ale zwykle tak jestem zmęczona, że nie mam siły pisać. Olka przestawia się na jedno spanie w dzień w związku z czym mniej czasu dla siebie, mamy remont, czekam na odpowiedź w sprawie pracy, z jednej jestem już po rozmowie czekam na decyzję, w parę miejsc mam wysłane CV. Ogólnie doba ma parę godzin za mało:-):-).

U nas na Mazurach całkiem ładnie. W dzień jest bardzo ciepło (woda w jeziorze też) i raczej słonecznie z małymi chmurkami. Za to codziennie wieczorem jest burza. A rano znów słonko. Nie ma co narzekać.:-)

Zyjemy sobie Kasiu. Zaglądam tu co dzień prawie ale zwykle tak jestem zmęczona, że nie mam siły pisać. Olka przestawia się na jedno spanie w dzień w związku z czym mniej czasu dla siebie, mamy remont, czekam na odpowiedź w sprawie pracy, z jednej jestem już po rozmowie czekam na decyzję, w parę miejsc mam wysłane CV. Ogólnie doba ma parę godzin za mało:-):-).

Basia, to trzymam kciuki, żeby wszystko sie powiodło!
Mamoociku, a kiedy widzicie sie z dziewczynami, bo nie pamiętam:zawstydzona/y:

reklama
Do góry