reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Kasia może jeśłi mu coś tam zalega i teraz chce to odkrztusić bo się rozrzedziło...a z czego ma te inhalacje?

reklama
Baśka, ma kaszel od grubo ponad 2 tygodni i świszczy mu bardziej z prawego boku. Jutro idę na kontrolę. Mam nadzieję, że jest poprawa, bo kaszel i tak nie ustąpił...

Kasia że na kaszel to ja wiem ale pytałam czym-jakim lekiem sie inhalujecie-czy tylko solą fizjologiczną? może w razie czego zrobic prześwietlenie albo wyniki żeby sprawdzić czy jakis dobrze ukryty wróg gdzies w drogach oddechowych nie siedzi....mam nadzieję że nie!!!

Zamotałam się. Dostaje berodual i nebud. Dziś byliśmy i ... dalej świszczy :-/ Zrobiliśmy spirometrię i jest wszystko w porządku... Pani doktor trochę zdziwiona. Zwiększyliśmy dawkę berodualu + mucosolvan i jak do poniedziałku nie będzie poprwy, to mamy zrobić prześwietlenie klaty a i tak we środę do kontroli...
A ja po fitnessie - fajnie, to lubię. Dzieciaki śpią, m wybył na kosza a ja mam święty spokój :-)

O jaka cisza!
Chłopcy byli dziś z moimi rodzicami z teatrze. A ja w tym czasie skorzystałam z okazji i odwiedziłam moich dziadków. Bo jak idę z dziećmi do nich, to przecież nie da się normalnie porozmawiać :-D
A poza tym, to taka mile-leniwa ta sobota :-)

my wreszcie zamoiwlismy wczoraj krzesla :-D dak dlugo sie zastanawialismy ,ze za kare byly juz 50 euro drozsze :-D
Teraz "tylko" 10 tyg. oczekiwania i bede miala je w domu :-D

No i szykuje mi sie babski wypad na dzien kobiet :) dokladnie tutaj O nas : hotel remes sport & spa

A po poludniu smigamy na sanki :)

Pati, wygląda kusząco :-)
A u nas ciapa, wszystko sie topi i deszcz popaduje. Nawet ja zaczynam już mieć dośc zimy.

oj my jeszcze dziś ciagnęliśmy sanki ale to już myslę ostatnie podrygi...no a poza tym ja nadal sie jeszcze kuruję, mam anty ale martwię się czy mi się uda dokurować, mam jeszcze jakiś taki dziwny ból mięśnia glębokiego w udzie i voltaren biore już 4 dni i nic nie pomaga, mialyście kiedyś coś takiego???tym bardziej że urazu żadnego nie pamiętam a trzyma juz z tydzień :(

Mamoot, jak już Ty zaczynasz mieć dość zimy, to znak, że powinna już przyjść wiosna. I tego się trzymam. U nas wietrznie...
Pati, fajnie, że nowy mebel będzie w domu. Zauważyłam, że teraz niemal wszystko jest na zamówienie i trzeba czekać. Babski wieczór do pozazdroszczenia:tak:
U nas weekend też leniwy. Wczoraj byliśmy z dzieciakami na urodzinach Mikołajka koleżanki w sali zabaw. Wyszalane towarzystwo straszne. A Miki nadal w domu, bo robimy inhalacje. Dziś zrobiliśmy mu rtg, żeby być już pewnym czy nie ma zapalenia płuc :-/ We środę do kontroli. W ciągu dnia bardzo mało kaszle, jeszcze w nocy dopada go kaszel. Mam nadzieję, że nie będzie już świstów...

reklama
Do góry