reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Ania, super!!!! Bardzo, bardzo, bardzo gratulujemy i cieszymy się razem z Tobą!!!!!!!! I na pewno sobie poradzisz- mówią że im więcej zajęcia tym lepsza organizacja ;-) Jej, ale fajnie, Oleńka jako pierwsza będzie miała młodsze rodzeństwo :-)

Normalnie jeszcze nie moge w to uwierzyć!! Ręcę mi sie strasznie trzęsą, ledwo piszę na klawiaturze. A Krzysiek do mnie dzwoni co 20 minut i pyta, jak się czuję :)

Dziewczyny - Wy też się organizujcie, żeby moja mała fasolka miała towarzystwo!!

Ale naprawdę zacznę się cieszyć dopiero po wizycie u ginekologa. Boże, żeby tylko wszystko było w porządku...

Jak nie dam rady, Pati, to Ci podrzucę :) Noemi pewnie sie ucieszy na towarzystwo :) hahaha

A czy będzie chłopczyk, to się okaże :) Za 9 miesięcy!!! HAHAHA!!!

Ania ale się cieszę aż mi sie łezka w oku zakreciła:-) bardzo bardzo gratuluje:-) jejku jak się ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AniuS gratulacje! Będziemy trzymac kciuki! naprawdę super wiadomość, a wiesz ja już wczoraj pomyslałam sobie, że pewnie się nie odzywasz, bo towarzyszą ci poranne dolegliwości:-D a poza tym musisz teraz sporo odpoczywać

Dziękuję, Kochane, za wszystkie miłe słowa... Mam nadzieję, że dam radę!

Postaram sie wpadać tu co jakiś czas, ale już nic nie chcę obiecywać, bo generalnie z wolnymi chwilami u mnie kiepsko...

A mam pytanie z innej beczki - czy wiecie, do jakiego etapu ciąży można konno jeździć??

reklama
Ania z tego co wiem kategorycznie jezdzic nie mozna bo latwo o upadek a wiadomo co za tym idzie.....Koniki zostaw na pozniej...:tak:

Do góry