Sok z żuka
Fanka BB :)
musicie chwilkę poczekać, aż administracja Was dopiszechyba nam tylko zostaje grupa "lipcowe mamy"![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
musicie chwilkę poczekać, aż administracja Was dopiszechyba nam tylko zostaje grupa "lipcowe mamy"![]()
Czekamy! W ostateczności pójdziemy do lipcowychmusicie chwilkę poczekać, aż administracja Was dopisze![]()
rozumiem, ale poczekajcie chwilkę i dołączcie do nasCzekamy! W ostateczności pójdziemy do lipcowychwidać że trochę dziewczyn chce jeszcze dołączyć a już grupa przeszła na zamkniętą. Ja się bałam wcześniej zapisać bo jestem po przejściach i wolałam poczekać do 3 miesiąca, żeby było już pewniej
A że mam termin na koniec czerwca to dłużej to trwało
![]()
Dziękuję to czekamDziewczyny wysłałam prośbę do administracji, niestety ja Was nie mogę dodać, mam nadzieję, że odpiszą![]()
chyba nam tylko zostaje grupa "lipcowe mamy"![]()
Czekamy! W ostateczności pójdziemy do lipcowychwidać że trochę dziewczyn chce jeszcze dołączyć a już grupa przeszła na zamkniętą. Ja się bałam wcześniej zapisać bo jestem po przejściach i wolałam poczekać do 3 miesiąca, żeby było już pewniej
A że mam termin na koniec czerwca to dłużej to trwało
![]()
Same również możecie wysłać prośby do @aniasluDziękuję to czekam![]()
A podeślesz link do tej grupy? To napiszeSame również możecie wysłać prośby do @aniaslurozumiem że miałyście obawy ale i tak czekałyśmy do końca miesiąca z grupą także proszę bez pretensji
![]()
Powiedz że do czerwcowek 2025A podeślesz link do tej grupy? To napisze![]()
Ja w pierwszej ciąży marzyłam o córce, byłam na początku rozczarowana jak się dowiedziałam, że będzie synw teraz już nie wyobrażam sobie nie mieć syna i liczę że będzie drugi do pary
![]()