Sok z żuka
Fanka BB :)
musicie chwilkę poczekać, aż administracja Was dopiszechyba nam tylko zostaje grupa "lipcowe mamy"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
musicie chwilkę poczekać, aż administracja Was dopiszechyba nam tylko zostaje grupa "lipcowe mamy"
Czekamy! W ostateczności pójdziemy do lipcowych widać że trochę dziewczyn chce jeszcze dołączyć a już grupa przeszła na zamkniętą. Ja się bałam wcześniej zapisać bo jestem po przejściach i wolałam poczekać do 3 miesiąca, żeby było już pewniej A że mam termin na koniec czerwca to dłużej to trwałomusicie chwilkę poczekać, aż administracja Was dopisze
rozumiem, ale poczekajcie chwilkę i dołączcie do nasCzekamy! W ostateczności pójdziemy do lipcowych widać że trochę dziewczyn chce jeszcze dołączyć a już grupa przeszła na zamkniętą. Ja się bałam wcześniej zapisać bo jestem po przejściach i wolałam poczekać do 3 miesiąca, żeby było już pewniej A że mam termin na koniec czerwca to dłużej to trwało
Dziękuję to czekamDziewczyny wysłałam prośbę do administracji, niestety ja Was nie mogę dodać, mam nadzieję, że odpiszą
chyba nam tylko zostaje grupa "lipcowe mamy"
Czekamy! W ostateczności pójdziemy do lipcowych widać że trochę dziewczyn chce jeszcze dołączyć a już grupa przeszła na zamkniętą. Ja się bałam wcześniej zapisać bo jestem po przejściach i wolałam poczekać do 3 miesiąca, żeby było już pewniej A że mam termin na koniec czerwca to dłużej to trwało
Same również możecie wysłać prośby do @aniaslu rozumiem że miałyście obawy ale i tak czekałyśmy do końca miesiąca z grupą także proszę bez pretensjiDziękuję to czekam
A podeślesz link do tej grupy? To napiszeSame również możecie wysłać prośby do @aniaslu rozumiem że miałyście obawy ale i tak czekałyśmy do końca miesiąca z grupą także proszę bez pretensji
Powiedz że do czerwcowek 2025A podeślesz link do tej grupy? To napisze