reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Dzień dobry. Podczytuje Was codziennie ale się prawie nie odzywam bo nadal czekam na mój pierwszy skan... Kończę 10 tydzień ale muszę czekać kolejne 2 na pierwsze spotkanie z lekarzem a po tym skan. Zazdroszczę Wam, że tyle wizyt za wami i że zobaczylyscie swoje bobaski. Staram się być spokojna i pozytywna ale nie mam gwarancji, że w moim brzuchu jest bijace serduszko.
Na siłę pewnie bym poszła prywatnie ale teraz to już poczekam na swój termin.

Dzień dobry. Podczytuje Was codziennie ale się prawie nie odzywam bo nadal czekam na mój pierwszy skan... Kończę 10 tydzień ale muszę czekać kolejne 2 na pierwsze spotkanie z lekarzem a po tym skan. Zazdroszczę Wam, że tyle wizyt za wami i że zobaczylyscie swoje bobaski. Staram się być spokojna i pozytywna ale nie mam gwarancji, że w moim brzuchu jest bijace serduszko.
Na siłę pewnie bym poszła prywatnie ale teraz to już poczekam na swój termin.
ale to w Polsce jesteś? Nie miałaś usg?

Do góry