Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie będzie 2 lata i 3 miesiące.U mnie wg aplikacji 9+3 i zaczynam powoli czuć się jak człowiek. Do tej pory byłam permanentnie zmęczona, a po 18-tej czułam się jakby ktoś mi wtyczkę wyciągnął Brzuch faktycznie się zaokrąglił, nie do końca pamiętam jak miałam w pierwszej ciąży, ale chyba był mniej widoczny.
Aktualnie frapuje mnie inna kwestia - czy któraś z Was ma nieduża różnice pomiędzy dziećmi, powiedzmy ok 2 lata? Ostatnio zaczęłam sobie uświadamiać, że będzie armagedon i trochę mnie to niepokoi
U mnie też. Też chciałam szybciej zajść ale no nie zawsze się udaje tak jak sobie to planujemyU nas będzie różnica 3,5 roku
A ja z kolei totalnie nie byłam wcześniej gotowaU mnie też. Też chciałam szybciej zajść ale no nie zawsze się udaje tak jak sobie to planujemy
U mnie wg aplikacji 9+3 i zaczynam powoli czuć się jak człowiek. Do tej pory byłam permanentnie zmęczona, a po 18-tej czułam się jakby ktoś mi wtyczkę wyciągnął Brzuch faktycznie się zaokrąglił, nie do końca pamiętam jak miałam w pierwszej ciąży, ale chyba był mniej widoczny.
Aktualnie frapuje mnie inna kwestia - czy któraś z Was ma nieduża różnice pomiędzy dziećmi, powiedzmy ok 2 lata? Ostatnio zaczęłam sobie uświadamiać, że będzie armagedon i trochę mnie to niepokoi
U nas 3 lata i 9 mscU nas będzie różnica 3,5 roku