reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Ja jeszcze jestem ☺️ w piątek robię następne badania krwi i jak będzie okej to umawiam się na wizytę. Jeśli wszystko będzie po myśli to termin według kalendarza na 15.06
Super :) mi wychodzi termin z om na 9.06 ale z usg wyszło że ciąża młodsza o 5 dni. W tym cyklu odstawiłam syna od piersi więc mam nadzieję że rzeczywiście owulacja się trochę przesunęła :)

Hej ! U mnie wychodzi tak 6-7.06 więc tuż po ! ☺️☺️
Hej ☺️ Gratulacje, opowiedz nam cos o sobie, to Twoje pierwsze dzieciatko?
Ja dziś się zdenerwowałam. Byłam z córką w zoo i jakiś chłopiec podbiegł do mojej córki i pocałował ją w usta kilka razy. Ja sobie wmówiłam, że pewnie zaraził ją cytomegalią (córka nie chodzi do żłobka) i teraz się stresuję.
O matko, chyba by mnie zamurowalo w takiej sytuacji 🙈
Super :) mi wychodzi termin z om na 9.06 ale z usg wyszło że ciąża młodsza o 5 dni. W tym cyklu odstawiłam syna od piersi więc mam nadzieję że rzeczywiście owulacja się trochę przesunęła :)
U mnie przesuniecie o 2 tygodnie, ale ja jeszcze karmie i cykle mialam bardzo nieregularne.

Ja tu w sumie troche nielegalnie, bo z ostatniego USG termin mi wychodzi na 31.05 🙈

Hej ☺️ Gratulacje, opowiedz nam cos o sobie, to Twoje pierwsze dzieciatko?

O matko, chyba by mnie zamurowalo w takiej sytuacji 🙈

U mnie przesuniecie o 2 tygodnie, ale ja jeszcze karmie i cykle mialam bardzo nieregularne.

Ja tu w sumie troche nielegalnie, bo z ostatniego USG termin mi wychodzi na 31.05 🙈
U mnie cykle były średnio 26-29 dni także teraz owulacja musiała być chyba jeszcze później niż zwykle. No nic, kolejna wiżyta dopiero 28.10 także zobaczymy

U mnie cykle były średnio 26-29 dni także teraz owulacja musiała być chyba jeszcze później niż zwykle. No nic, kolejna wiżyta dopiero 28.10 także zobaczymy
Mysle, ze te kilka dni to zaden powod do zmartwienia, organizm to jednak nie maszyna ☺
U mnie dochodzilo do 50 dni nawet, wiec sam lekarz powiedzial, ze ta ostatnia miesiaczka nic nam nie mowi 😅
A jak sie czujesz?

Ja jeszcze jestem ☺️ w piątek robię następne badania krwi i jak będzie okej to umawiam się na wizytę. Jeśli wszystko będzie po myśli to termin według kalendarza na 15.06
Czyli podobnie jak ja 😊 też powtarzam betę w piątek i lekarz. Ponieważ ja mam obciążony wywiad i poprzednią ciąże z lekami zastrzykami ale na szczęście się udało... A teraz zobaczymy co los nam da

Średnio, mega zmęczenie, mdlosci, bóle podbrzusza :/ a ty ?
Tez slabo, w pierwszej ciazy w ogole nie mialam takich dolegliwosci a teraz jest tragedia… Jak maz idzie do pracy to ratuja nas bajki, bo nie mam nawet sil do zabawy z dzieckiem :(
Licze, ze drugi trymestr bedzie dla mnie laskawszy.
Dziękuję choć może to zie zabrzmi.. Nie chcieliśmy... Cóż dzisiaj beta 889. W piątek robię powtórkę i zobaczymy
U nas tez wyszla troche niespodzianka, ale z każdym mijajacym dniem mam lepsze nastawienie i jakos powoli to sobie ukladam w glowie ☺️
Jesli moge spytac to planowaliscie wieksza roznice wieku czy w ogole nie planowaliscie drugiego malucha?

reklama
Tez slabo, w pierwszej ciazy w ogole nie mialam takich dolegliwosci a teraz jest tragedia… Jak maz idzie do pracy to ratuja nas bajki, bo nie mam nawet sil do zabawy z dzieckiem :(
Licze, ze drugi trymestr bedzie dla mnie laskawszy.

U nas tez wyszla troche niespodzianka, ale z każdym mijajacym dniem mam lepsze nastawienie i jakos powoli to sobie ukladam w glowie ☺️
Jesli moge spytac to planowaliscie wieksza roznice wieku czy w ogole nie planowaliscie drugiego malucha?
Wiesz ja my mamy już swój wiek...
Mmay synka z 2022 roku na którego długi czekaliśmy i staraliśmy się długo...
Ogólnie to nie. Nie chcieliśmy więcej dzieci. Ja mam jeszcze dwójkę z poprzedniego małżeństwa.. Więc trójka nam starczy... A tu psikus.. No wpadka jak nic.. Trochę jestem załamana ale coś jakoś sobie poradzimy.. Tzn j a o mąż wiecznie za granicą nie wiem jeszcze do mnie to nie dotarło 😥

Do góry