reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Ja też jeszcze przejrzę te kosmetyki i odłożę. Myślę, że u mnie pogorszenie cery wynika z diety jaką prowadze od jakiegos czasu 🙈 wczoraj nutella jedzona łyżeczką, potem śledz w sosie musztardowym, haribo... i jak mam wygaldac 😅🫣
myślę że to jednak zmiany hormonalne. Ja za to w ciąży mam cerę jak pupka niemowlaka wciągam nosem wszystko w około 🤣

reklama
Ja w poprzedniej ciąży brzydko wyglądałam i teraz też. Nie robię makijażu bo nie mam na to siły... Cera słaba. Ale to minie 🙂

Ja już po pierwszej wizycie, jest ulga😮‍💨 Jest ładny pęcherzyk ciążowy, jest zarodek (8 mm), jest serduszko – gin nie mierzyła dopplerem, żeby na tym etapie jakoś nie zaszkodzić, ale było widać szybkie mryganie, wg niej jest wszystko w porządku. Wiek z USG (6+5) praktycznie pokrywa się z tym z OM (6+4).
Kolejna wizyta za dwa tygodnie – na moje życzenie, dla świętego spokoju. Lekarka kazała przyjść do miesiąca czasu, ale od razu jej powiedziałam, że chciałabym szybciej, bo się stresuję.

Co ciekawe nie założyła mi tym razem karty ciąży na pierwszej wizycie, powiedziała, że na kolejnej, jak przyjdę z wynikami wszystkich zleconych badań🤔 W poprzedniej ciąży zakładała mi od razu. Jak to u Was było z tymi kartami?
ja miałam założona w 9tc, a wcześniej byłam na wizytach.

Ja mam tyle nerwów że czasem staje obok jak się z moją nastolatka wdam w dyskusję , głowa mnie wcześniej bolała przy zatokach jak pisałam ale zatoki mam nadal a głową przestała boleć.W ciąży nieudanej też miałam silny ból głowy i teraz jak poczytałam o niektórych ustaniach akcji serca to sobie zaczęłam wkręcać...a myślałam że wizyta we wtorek a to 14 dopiero w czwartek 😔

Ja mam tyle nerwów że czasem staje obok jak się z moją nastolatka wdam w dyskusję , głowa mnie wcześniej bolała przy zatokach jak pisałam ale zatoki mam nadal a głową przestała boleć.W ciąży nieudanej też miałam silny ból głowy i teraz jak poczytałam o niektórych ustaniach akcji serca to sobie zaczęłam wkręcać...a myślałam że wizyta we wtorek a to 14 dopiero w czwartek 😔
Ja dziś to samo. I też wizyta 14. Wytrwamy 🥰🥰

reklama
Mnie wczoraj też bolała głowa. Myślisz, że to ma związek z zatrzymaniem rozwoju?

Do góry