reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Jestem po wizycie. Wszystko dobrze. Jest maluszek z ogonem ;). Serducho bije.
Zapytałam o ból głowy bo mnie teraz boli praktycznie codziennie. Powiedziała, że to może być jak najbardziej powiązane z ciążą.
No i czekamy teraz na kolejną wizytę 19.11.
Muszę wziąć głęboki oddech, trochę wyluzować i zmienić swoje nastawienie...

Załączniki

• 0c08b1bb-30c5-466a-a34f-1eaa1e9d4bc1.jpeg
    0c08b1bb-30c5-466a-a34f-1eaa1e9d4bc1.jpeg
    34,3 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Ja już po pierwszej wizycie, jest ulga😮‍💨 Jest ładny pęcherzyk ciążowy, jest zarodek (8 mm), jest serduszko – gin nie mierzyła dopplerem, żeby na tym etapie jakoś nie zaszkodzić, ale było widać szybkie mryganie, wg niej jest wszystko w porządku. Wiek z USG (6+5) praktycznie pokrywa się z tym z OM (6+4).
Kolejna wizyta za dwa tygodnie – na moje życzenie, dla świętego spokoju. Lekarka kazała przyjść do miesiąca czasu, ale od razu jej powiedziałam, że chciałabym szybciej, bo się stresuję.

Co ciekawe nie założyła mi tym razem karty ciąży na pierwszej wizycie, powiedziała, że na kolejnej, jak przyjdę z wynikami wszystkich zleconych badań🤔 W poprzedniej ciąży zakładała mi od razu. Jak to u Was było z tymi kartami?
Ja przy poprzedniej ciąży miałam zakładaną dopiero po pierwszych badaniach prenatalnych

Uwaga dodaję listę, kolejność przypadkowa i jeśli którejś nie ma proszę bez urazy i się zgłaszać to dodam i jutro poślę do administracji o założenie wątku prywatnego :D

@Peauela
@A.n.c.u r.
@madzzz
@Werk4
@Sylwia92
@Klaudia.aa
@Marta Antoś
@SerceNaDłoni
@Sok z żuka
@Tusia91
@Olkaa93
@JM*
@Malutka86
@Emilka2024
@Travel92
@Nowa103
@Jula19
@dzastun
@ewm
@Andzia23
@Wolfie
@Doris11
@AnaBloom
@kamilaa919
@Anne1991
@mmmm.
@Moonie_star
Dzięki za poświęcenie czasu, musiałaś mimo wszystko do tego usiąść 🙈 Super 🤭

Dziewczyny jak dzisiejsze samopoczucie?
U mnie w miarę dobrze, lekki bol podbrzusza, psychicznie tez lepiej 🙈
U mnie dla odmiany mdłości od rana (bo przez ostatnie dni miałam wieczorem), zjadłam śniadanie i próbuje dojść po nim do siebie 😂🙈 A wieczorem znajomi przychodzą, zbieram siły 🥴 Mam nadzieję, że przynajmniej małemu w środku jest przyjemnie 😂 Aplikacja pokazuje, że jest wielkości malinki 🍓

reklama
Do góry