reklama
MamaLama
Fanka BB :)
Nam zostało tylko takie higieniczne, jakiś przewijak, materac do łóżeczka, laktator, wanienka. Mialam całą rozpiskę, co będzie nam potrzebne i co trzeba kupić i tak sobie miesiącami podzielilam, że to wtedy i wtedy. No tylko z wózkiem mąż wyskoczył szybciej, bo znalazł mega okazję. Łóżeczko też znaleźliśmy okazyjnie.
Wyprawka to jeszcze pikuś.. sprzątamy i przemeblowujemy i jakoś kiepsko nam idzie, a czas leci..heh
Wyprawka to jeszcze pikuś.. sprzątamy i przemeblowujemy i jakoś kiepsko nam idzie, a czas leci..heh
banquet
Początkująca w BB
My jeszcze leżaczek do wanienki (wiem, że nie wszyscy polecają, ale mi przy córce się mega sprawdził)...
I prześcieradelka do wózka - tylko nie mogę nic sensownego znaleźć
Zależałoby mi na nieprzemakalnych...
banquet
Początkująca w BB
Nam tez leżaczek do wanienki się właśnie sprawdził
My jeszcze leżaczek do wanienki (wiem, że nie wszyscy polecają, ale mi przy córce się mega sprawdził)...
I prześcieradelka do wózka - tylko nie mogę nic sensownego znaleźć
Zależałoby mi na nieprzemakalnych...
Mama_n.s.
my mieszkamy w domu dopiero 3,5roku także niedawno robione i świeżynka wszystko ale ubzduraly się zmiany. Zobaczymy. Narazie pokój pusty i podłoga zabezpieczona, w piątek staje ściana a w sobotę elektryk i jak on wyjdzie będzie można ruszyć w swoim tempie dalej, bo on musi kable w ta ścianę wsadzić żeby dało się zamknąć ścianę całkiem i działać. Pominmy fakt że mamy na całej podłodze rozłożona tekturę do zabezpieczenia a moja córka właśnie niedawno na fioletowo pomalowała biała ścianę tam...nie żeby miała całą podłogę do zamalowania ale ścianą za czystaWidzę że nie tylko u mnie remont trwa kurcze u nas to generalka i się martwię że mąż nie da rady w tygodniu całe dnie w pracy a weekendy to jest mało. A jeszcze jak pomyślę że później trzeba to wszystko ładnie posprzątać to ... A brzuch coraz większy
mnie pobolewa brzuch dołem jak za dużo coś zrobię a tak to narazie daje radeNie wiem jak wy dziewczyny ale ja już mam dolegliwości związane ze sporym brzuchem... Ból pleców , bolące nogi , jak się przeforsuje to i brzuch boli. Dzisiaj mieliśmy wizytę i mówiłam o tym że podbrzusze mnie boli ale lekarz mi powiedział że brzuch i szyjka jest w porządku i widocznie tak się dzieje dlatego bo sporo chodzę. A ja faktycznie się nie oszczędzam zresztą same wiecie jak wygląda praca w domu... Jest co robić zawsze tym bardziej dziej że ja mam fioła na punkcie porządku. Do tego małe dziecko
Mama_n.s.
ja tam wiecznie coś ze szpitala zamawiam, bo sobie upatrze na różna płeć i jak urodzę to wiem co można kupić teraz pewnie też tak będzie że coś będzie czekało w koszyku-a na pewno naklejka nad łóżeczko i może imię dołożę( albo napis niewybrane jak tak dalej pójdzie), i zakupie jak odpocznę po porodzie ale jeszcze że szpitalaTo ja chyba kupię jakieś ubranka na 62 i fotelik. W razie czego resztę zamówię on line, nawet jakbym trafiła wcześniej do szpitala (nie zapowiada się, ale życie pisze różne scenariusze). A mąż ogarnie pranie
sprzątanie? Aktualnie do łóżka w sypialni mam małą ścieżkę żeby dotrzeć tylko i cała góra taka graciarnia że strach ja nie wiem kto to posprząta późniejNam zostało tylko takie higieniczne, jakiś przewijak, materac do łóżeczka, laktator, wanienka. Mialam całą rozpiskę, co będzie nam potrzebne i co trzeba kupić i tak sobie miesiącami podzielilam, że to wtedy i wtedy. No tylko z wózkiem mąż wyskoczył szybciej, bo znalazł mega okazję. Łóżeczko też znaleźliśmy okazyjnie.
MagdaLena4
Zaangażowana w BB
Może to głupie ale powiem Wam dziewczyny ze ja nie mam do końca wybranego imienia dla synka... Jest niby jedna opcja ale zdrobnienie fajne a imię przestało mi się podobać. Z kolei dzieci starsze wymyśliły imię którego mąż nie bierze pod uwagę. Nie wiem co to będzie
Hmmmm
A jakie imię wymyśliły dzieci?Może to głupie ale powiem Wam dziewczyny ze ja nie mam do końca wybranego imienia dla synka... Jest niby jedna opcja ale zdrobnienie fajne a imię przestało mi się podobać. Z kolei dzieci starsze wymyśliły imię którego mąż nie bierze pod uwagę. Nie wiem co to będzie
U nas stanęło na Igorze póki co...
Przy czym młodej już spodobało się zdrobnienie Igi...
reklama
MagdaLena4
Zaangażowana w BB
Podoba nam się imię a raczej zdrobnienie Tolek , Toli, Toluś itp ale w urzędzie wtedy trzeba dać Anatol. Dłuższy czas tak miało być a teraz mieszane mam uczucia. Dzieciom starszym podoba się imię Adaś i córce i synowi nie wiem skąd też taki pomysł. Mąż mówi że mu się źle kojarzy to imię. Mi po urodzeniu ostatniego syna ( Franka) podobało mi się imię Miłosz ale też odpada bo w domu nie chcą. I jest problem ...