reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Ja już po USG prenatalnym według USG wszystko dobrze teraz jeszcze 3 dni czekania na wyniki papa jak będzie coś nie tak zadzownią jak nie to nie będą dzwonić. Jestem w szoku jak byłam na USG w 7 tygodniu to była mała kropka a teraz prawdziwy człowiek 🤩i jaki spokojny pamiętam jak byłam z córką to położna jej nie mogła zbadać, takie salta robiła. Następne USG w 20 tygodniu czyli 24 stycznia.
Super 😇 gratulacje 😇😇😇 a czy wiesz co nosisz pod serduszkiem?

reklama
Ja już po USG prenatalnym według USG wszystko dobrze teraz jeszcze 3 dni czekania na wyniki papa jak będzie coś nie tak zadzownią jak nie to nie będą dzwonić. Jestem w szoku jak byłam na USG w 7 tygodniu to była mała kropka a teraz prawdziwy człowiek 🤩i jaki spokojny pamiętam jak byłam z córką to położna jej nie mogła zbadać, takie salta robiła. Następne USG w 20 tygodniu czyli 24 stycznia.
Gratulacje!

Super 😇 gratulacje 😇😇😇 a czy wiesz co nosisz pod serduszkiem?
Nie, jak pytałam to Pani doktor mi powiedziała, że nie mówią na tak wczesnym etapie dopiero w 20 tygodniu się dowiem jak będzie widać 🙂chyba, że wcześniej zapisze się na specjalne USG na którym mówią płeć tylko muszę poszukać od którego tygodnia robią.

Troche jestem rozczarowana tą wizytą. Ani nie powiedziała, ani nic. Po prostu w ciszy przeprowadziła badanie, i skierowanie dała na pappa (za darmo gdzie nie jestem powyżej 30l). Nie wiem od czego to zalezy, ale najlepsze w tym wszystkim ze nie powiedziała jaka płeć bo mam się dowiedzieć ze krwi 😅 A jak pytałam babeczek, kiedy wyniki to sie pytały czy z poradni czy prywatnie jestem bo to zależy od tego. Prywatnie czekałabym około tygodnia. A na nfz poczekam sobie ze 2-3 tygodnie. 😒
No, ale trudno. Może na wigilie już będę znała płeć 😅

Troche jestem rozczarowana tą wizytą. Ani nie powiedziała, ani nic. Po prostu w ciszy przeprowadziła badanie, i skierowanie dała na pappa (za darmo gdzie nie jestem powyżej 30l). Nie wiem od czego to zalezy, ale najlepsze w tym wszystkim ze nie powiedziała jaka płeć bo mam się dowiedzieć ze krwi 😅 A jak pytałam babeczek, kiedy wyniki to sie pytały czy z poradni czy prywatnie jestem bo to zależy od tego. Prywatnie czekałabym około tygodnia. A na nfz poczekam sobie ze 2-3 tygodnie. 😒
No, ale trudno. Może na wigilie już będę znała płeć 😅
Ja prywatnie robię pappe i wynik mam mieć do 5dni..
A gdzie miałaś to badanie? Na NFZ czy prywatnie.?

U nas jak córka to wstępnie Ewa, syn to Adam lub Piotr :)
A co do świąt - u Was robi się prezenty dla całej rodziny? U mnie np. jest 5 rodzeństwa, 2 partnerów, mąż ma swoje rodzeństwa, siostra ma meza. Do tego dwójka dzieci i po dwoje rodziców. Wymyślacie coś dla każdego?
moja mama jest Ewa, a jej bracia to Piotr i Adam 🙈

Dziewczyny, tak z innej beczki. Szukam sanek dla małej. ☃️ ( 2 lata)
Polecicie coś ?
w zeszłym roku podobno było niemożliwym dostać sanki, bo sklepy nie przywozily bo nie ma śniegu już zimą, a jak nagle spadł to wszyscy ludzi się rzucili i wykupili pojedyncze sztuki jakie były gdzieś na zapleczach sklepów 🤣🤣🤣

pięknie Kochani 😍😍😍 cudownie się na to patrzy 😍😍😍

reklama
Super ,ile wazy twój maluszek ?❤️

Do góry