reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Tylko mnie nie wysmiejscie z imieniem dla chłopaka ale chyba Constantin, a dla dziewczyny Kornelia. Nie mogę dać takiego polskiego z ł czy coś, bo w DE będą mieli problem wymówić czy napisać 🙈😂 dla nich Patrycja to już za wiele 😂

reklama
Tylko mnie nie wysmiejscie z imieniem dla chłopaka ale chyba Constantin, a dla dziewczyny Kornelia. Nie mogę dać takiego polskiego z ł czy coś, bo w DE będą mieli problem wymówić czy napisać 🙈😂 dla nich Patrycja to już za wiele 😂
Też chcieliśmy Kornelię, ale jednak będzie inaczej. U mojej małej w grupie jest Constantin pisany przez" K". My dlatego też w poprzedniej ciąży szukaliśmy czegoś bardziej uniwersalnego, aby było zrozumiałe w de i pl 🤣

Juz po wizycie 😀 wyniki wporzadku. Tsh ladnie spada. Usg zrobił maluszek 5 cm ❤
Super, że wizyta udana!
Troche jestem rozczarowana tą wizytą. Ani nie powiedziała, ani nic. Po prostu w ciszy przeprowadziła badanie, i skierowanie dała na pappa (za darmo gdzie nie jestem powyżej 30l). Nie wiem od czego to zalezy, ale najlepsze w tym wszystkim ze nie powiedziała jaka płeć bo mam się dowiedzieć ze krwi 😅 A jak pytałam babeczek, kiedy wyniki to sie pytały czy z poradni czy prywatnie jestem bo to zależy od tego. Prywatnie czekałabym około tygodnia. A na nfz poczekam sobie ze 2-3 tygodnie. 😒
No, ale trudno. Może na wigilie już będę znała płeć 😅
Tzn robisz nifty lub podobne badanie? Bo przecież na podstawie pappa nie jest znana płeć.

w zeszłym roku podobno było niemożliwym dostać sanki, bo sklepy nie przywozily bo nie ma śniegu już zimą, a jak nagle spadł to wszyscy ludzi się rzucili i wykupili pojedyncze sztuki jakie były gdzieś na zapleczach sklepów 🤣🤣🤣
tak było. Kupiłam na OLX w ciągu 5 minut od pojawienia się ogłoszenia. 6 wczesniejszych ogłoszeń, które pojawiły się tego dnia było już nieaktualnych.

Snapchat-207971094.jpg

Snapchat-509309770.jpg

Jego kochane oczka. I włoski :) teraz mam część jego na moim serduszku

reklama
Do góry