reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Ja już po USG prenatalnym według USG wszystko dobrze teraz jeszcze 3 dni czekania na wyniki papa jak będzie coś nie tak zadzownią jak nie to nie będą dzwonić. Jestem w szoku jak byłam na USG w 7 tygodniu to była mała kropka a teraz prawdziwy człowiek 🤩i jaki spokojny pamiętam jak byłam z córką to położna jej nie mogła zbadać, takie salta robiła. Następne USG w 20 tygodniu czyli 24 stycznia.
Super 😇 gratulacje 😇😇😇 a czy wiesz co nosisz pod serduszkiem?

reklama
Ja już po USG prenatalnym według USG wszystko dobrze teraz jeszcze 3 dni czekania na wyniki papa jak będzie coś nie tak zadzownią jak nie to nie będą dzwonić. Jestem w szoku jak byłam na USG w 7 tygodniu to była mała kropka a teraz prawdziwy człowiek 🤩i jaki spokojny pamiętam jak byłam z córką to położna jej nie mogła zbadać, takie salta robiła. Następne USG w 20 tygodniu czyli 24 stycznia.
Gratulacje!

Super 😇 gratulacje 😇😇😇 a czy wiesz co nosisz pod serduszkiem?
Nie, jak pytałam to Pani doktor mi powiedziała, że nie mówią na tak wczesnym etapie dopiero w 20 tygodniu się dowiem jak będzie widać 🙂chyba, że wcześniej zapisze się na specjalne USG na którym mówią płeć tylko muszę poszukać od którego tygodnia robią.

Troche jestem rozczarowana tą wizytą. Ani nie powiedziała, ani nic. Po prostu w ciszy przeprowadziła badanie, i skierowanie dała na pappa (za darmo gdzie nie jestem powyżej 30l). Nie wiem od czego to zalezy, ale najlepsze w tym wszystkim ze nie powiedziała jaka płeć bo mam się dowiedzieć ze krwi 😅 A jak pytałam babeczek, kiedy wyniki to sie pytały czy z poradni czy prywatnie jestem bo to zależy od tego. Prywatnie czekałabym około tygodnia. A na nfz poczekam sobie ze 2-3 tygodnie. 😒
No, ale trudno. Może na wigilie już będę znała płeć 😅

Troche jestem rozczarowana tą wizytą. Ani nie powiedziała, ani nic. Po prostu w ciszy przeprowadziła badanie, i skierowanie dała na pappa (za darmo gdzie nie jestem powyżej 30l). Nie wiem od czego to zalezy, ale najlepsze w tym wszystkim ze nie powiedziała jaka płeć bo mam się dowiedzieć ze krwi 😅 A jak pytałam babeczek, kiedy wyniki to sie pytały czy z poradni czy prywatnie jestem bo to zależy od tego. Prywatnie czekałabym około tygodnia. A na nfz poczekam sobie ze 2-3 tygodnie. 😒
No, ale trudno. Może na wigilie już będę znała płeć 😅
Ja prywatnie robię pappe i wynik mam mieć do 5dni..
A gdzie miałaś to badanie? Na NFZ czy prywatnie.?

U nas jak córka to wstępnie Ewa, syn to Adam lub Piotr :)
A co do świąt - u Was robi się prezenty dla całej rodziny? U mnie np. jest 5 rodzeństwa, 2 partnerów, mąż ma swoje rodzeństwa, siostra ma meza. Do tego dwójka dzieci i po dwoje rodziców. Wymyślacie coś dla każdego?
moja mama jest Ewa, a jej bracia to Piotr i Adam 🙈

Dziewczyny, tak z innej beczki. Szukam sanek dla małej. ☃️ ( 2 lata)
Polecicie coś ?
w zeszłym roku podobno było niemożliwym dostać sanki, bo sklepy nie przywozily bo nie ma śniegu już zimą, a jak nagle spadł to wszyscy ludzi się rzucili i wykupili pojedyncze sztuki jakie były gdzieś na zapleczach sklepów 🤣🤣🤣

pięknie Kochani 😍😍😍 cudownie się na to patrzy 😍😍😍

reklama
Super ,ile wazy twój maluszek ?❤️

Do góry