reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
Mam dokładnie tak samo.. Sama jestem w szoku ze zachowuje spokój. Nie panikuje.. Myślałam że po śmierci synka kolejna ciąża to będzie tragedia.. Że nawet psycholog mi nie pomoże.. Ale nie.. Jest super.. Wiaodmo przed wizyta się człowiek stresuje.. Ale to nornlane. Wierzę że po czymś takim musi być już lepiej..Ja mimo że jestem po jednej stracie to mam jakieś bardzo spokojne podejście w tej ciąży, aż sama się sobie dziwię ale wiem że nerwy nic nie pomogą. A skoro do tej pory jest wszystko super, to poprostu wiem że już będzie tylko lepiej [emoji7] objawy też mam prawie żadne więc nic tylko się cieszyć, a dwa tygodnie szybko zleca [emoji3526]
Jetkaa
Ja mam na USG wpisane 169.. A w karcie tylko (+)Wy też macie skarbie ciąży w miejscu FHR wpisane tylko "+" czy lekarz wpisuje Wam dokładne tętno dziecka? Wiem ze niektóre z Was słuchały już serduszka ale czy wszystkie??
Hankaa
U mnie jest + ale dodatkowo dostaje zawsze opis wizyty i w niej dokładnie jest napisane co i jakWy też macie w karcie ciąży w miejscu FHR wpisane tylko "+" czy lekarz wpisuje Wam dokładne tętno dziecka? Wiem ze niektóre z Was słuchały już serduszka ale czy wszystkie??
Magdalena09
Ja mam wpisane tętno dzieckaWy też macie w karcie ciąży w miejscu FHR wpisane tylko "+" czy lekarz wpisuje Wam dokładne tętno dziecka? Wiem ze niektóre z Was słuchały już serduszka ale czy wszystkie??
Kundlica
ja po dwóch i właśnie spodziewałam się, że będzie masakra, a mam w sobie tyle spokoju i wiary, że wszystko co złe już za mną, ze sama nie dowierzam i ogromnie się cieszeJa mimo że jestem po jednej stracie to mam jakieś bardzo spokojne podejście w tej ciąży, aż sama się sobie dziwię ale wiem że nerwy nic nie pomogą. A skoro do tej pory jest wszystko super, to poprostu wiem że już będzie tylko lepiej [emoji7] objawy też mam prawie żadne więc nic tylko się cieszyć, a dwa tygodnie szybko zleca [emoji3526]
Ja (+) i nie słuchałam serca w szpitalu mi sprawdzili tętno, ale powiedzieli, że teraz przed 12 tyg starają się tego nie robić, jeśli nie zachodzi potrzebaWy też macie w karcie ciąży w miejscu FHR wpisane tylko "+" czy lekarz wpisuje Wam dokładne tętno dziecka? Wiem ze niektóre z Was słuchały już serduszka ale czy wszystkie??
angeliskax
Moderator
No wlasnid pomyslalam ze co miesiąc jakas imprezkę bedziecie mieli, hahaJa mam syna z 30.03-w szpitalu o18 młody wyszedł 23:25(urodzony w dniu terminu taki punktualny gość! A pogoda była taka gorąca wtedy że szok), ja jestem z 10.4, mąż z 11.5 a córa najmłodsza 18.02(urodzona tydzień po terminie jak mieli ja wyganiać to w nocy sama postanowiła wyjść, w szpitalu 3 a wyszła 5:30), teraz niby termin na 6.6 albo parę dni wcześniej według prenatalnych to ciekawe czy wyjdzie w czerwcu. W sumie fajnie bo mielibyśmy co miesiąc od lutego do czerwca i jeszcze w czerwcu 11.6 mamy rocznicę slubu
Stelle
Ok, to dobrze bo widzę że jako jedna z nielicznych nie wiem jakie jest tętnoja po dwóch i właśnie spodziewałam się, że będzie masakra, a mam w sobie tyle spokoju i wiary, że wszystko co złe już za mną, ze sama nie dowierzam i ogromnie się ciesze
Ja (+) i nie słuchałam serca w szpitalu mi sprawdzili tętno, ale powiedzieli, że teraz przed 12 tyg starają się tego nie robić, jeśli nie zachodzi potrzeba
Dziewczyny ze Śląska
Wiecie że mamy program na bezpłatne badania prenatalne? Tu już wszystkie są chyba gdzieś umówione ale gdybyscie chciały trochę grosza zaoszczędzić to możecie o tym poczytać
Passtelova
Ja też nie wiemOk, to dobrze bo widzę że jako jedna z nielicznych nie wiem jakie jest tętno
Dziewczyny ze Śląska
Wiecie że mamy program na bezpłatne badania prenatalne? Tu już wszystkie są chyba gdzieś umówione ale gdybyscie chciały trochę grosza zaoszczędzić to możecie o tym poczytać
reklama
DomiNikaKukakaan
Mam tylko ASR +Wy też macie w karcie ciąży w miejscu FHR wpisane tylko "+" czy lekarz wpisuje Wam dokładne tętno dziecka? Wiem ze niektóre z Was słuchały już serduszka ale czy wszystkie??
Załączniki