reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Ooo to super Wam się zgrało 😊 mój mąż jest z kwietnia, ja z maja, a dzidzia będzie z czerwca więc impreza co miesiąc 😁
Maleństwo może urodzi się 15 i będzie najpiękniejszym prezentem na 3 rocznicę ślubu 🥰
To tego Wam życzę, żebyście dostali Wasz idealny prezent akurat na rocznicę 😍
Ja też mam na 23 czerwca, urodziny teściowej :)
Oo super, to idziemy równo ☺️ ale termin trafiliście idealny, pewnie teściowa szczęśliwa 😍 kiedy masz prenatalne? Ja mam 14.12 i już się nie mogę doczekać ☺️

To tego Wam życzę, żebyście dostali Wasz idealny prezent akurat na rocznicę 😍

Oo super, to idziemy równo ☺️ ale termin trafiliście idealny, pewnie teściowa szczęśliwa 😍 kiedy masz prenatalne? Ja mam 14.12 i już się nie mogę doczekać ☺️
Też mam 14.12 😍😍 już chciałabym być po :) bo zaczynam się stresować hehe

U nas tylko rh u dzieciaków jest wiadome (bardzo prawdopodobne)...
Sama grupa krwi może być różna (nawet w niewielkim prawdopodobieństwem zerowa - bo swoich grup czy mam b0, czy bb, a partner czy ma a0, czy aa też nie wiemy)
Więc może być ab, a, b, 0...
Zarówno mój ex-mąż jak i obecny partner mają a rh+, ja mam b rh+ 🤣

My 15 czerwca 2019 braliśmy ślub, największy upał ever [emoji16][emoji16] każdy mokry i klima na sali ledwo wyrabiała więc potwierdzam, upały dawały popalić wtedy [emoji16][emoji16]
Ja mam termin na 20 czerwca, i moja mama będąc ze mną w ciąży też miała taki termin, ale mnie się spieszyło bardzo i urodziłam się 19 maja [emoji16]
My 6 dni później i był mega upał i komary [emoji16][emoji23] a hicior bo mi w sumie nikt nie powiedział terminu ale appki pokazują mi na 19 więc też może być prezent na 3 rocznicę [emoji16]

No to czekamy razem w takim razie [emoji16] ja teraz między wizytami mam 3,5 tygodnia ale o dziwo jakoś leci.. chociaż chciałabym już mieć za sobą, byłabym spokojniejsza [emoji3526]
Ja też tak spokojnie całkowicie i ten czas jakoś mi zlatuje [emoji3059] teraz w sumie przez ten szpital to mi bardzo skrócił czas pomiędzy wizytami bo miałam 18go, teraz w szpitalu 27go, a zaraz 6go prenatalne [emoji7] potem wizyta 20go i idealnie żeby 24go powiedzieć [emoji3059]

reklama
Ja też tak spokojnie całkowicie i ten czas jakoś mi zlatuje [emoji3059] teraz w sumie przez ten szpital to mi bardzo skrócił czas pomiędzy wizytami bo miałam 18go, teraz w szpitalu 27go, a zaraz 6go prenatalne [emoji7] potem wizyta 20go i idealnie żeby 24go powiedzieć [emoji3059]
Ja mimo że jestem po jednej stracie to mam jakieś bardzo spokojne podejście w tej ciąży, aż sama się sobie dziwię ale wiem że nerwy nic nie pomogą. A skoro do tej pory jest wszystko super, to poprostu wiem że już będzie tylko lepiej [emoji7] objawy też mam prawie żadne więc nic tylko się cieszyć, a dwa tygodnie szybko zleca [emoji3526]

Do góry