Dokładnie, niestety z czasem myślenie się zmieniaJa też jestem ze stycznia i kiedyś miałam radochę ze jako jedna z pierwszych byłam starsza a teraz człowiek zupełnie inaczej na to patrzy
reklama
Anolik
Fanka BB :)
Wszystko książkowo na usg, dzidzia z USG 13+0 z OM 12+3. Ma 67.3mm. Czekam na wynik pappy, lekarz na zadzwonić do mnie. Płci nie poznałam. Dodam potem zdjęcie, bo jak dodaje to mnie z forum wywala. Co do moczu to tylko zuravit mam brać
Stelle
Nie, są dla kobiet poniżej 35 roku życia. Powyżej 35 i tak należy się skierowanie na nfzA te badania nie są tylko dla kobiet +35 lat?
Być może tylko ja jestem aż tak wyrywna mam tego świadomość. Ale do tej pory myślałam że strzelę sobie po 10 tygodniu nifty i może trochę odetchnę z ulgą... A tak to co, prenetalne nie dadzą mi żadnej pewności że dziecko będzie zdrowe. I tak po badaniach będę musiała wybierać czy ryzykować i wykonać amniopunkcję z mikromacierzami czy żyć nadzieją że jednak wszystko będzie dobrze a podświadomie i tak stresować się do samego rozwiązania. Wiem że też masz ciężką historię za sobą ale jak sama wiesz wada Waszego dziecka była losowa i prawdopodobieństwo jej ponownego wystąpienia jest bardzo niskie. U mnie sprawa wygląda zupełnie inaczej więc może warto czasami okazać trochę empatiiNie dziwne, że dyskwalifikuje, bo z dwoma poronieniami nie musisz mieć programu, żeby mieć skierowanie [emoji2368] z resztą jak sama piszesz, masz. Chyba jesteś tutaj jedyna aż taka wyrywna [emoji85]
Eevee
dwie wizyty miałam i dwa razy brał na fotel nie wiem jak później jestJa jutro dopiero będę dzwonić umawiać się na prenatalne, dzisiaj dostałam skierowanie. Oczywiście podczas wizyty galareta zamiast mózgu i zapomniałam zapytać jak to jest z pappą - ona też jest w ramach skierowania? Czy to jest osobne badanie i każdy musi płacić?
I mam jeszcze pytanie - na każdej wizycie lekarz bada Was na fotelu? Bo to była moja trzecia wizyta w tej ciąży a lekarz na fotel nie zaprosił mnie ani razu
Katarzyna542
pracuję tutaj 5 lat, dość dobrze znam swój zespół i wiem że będą krzywićA bylam pewna ze robisz... No to decyzja do Ciebie należy
wlasnie dlatego nie chce kupować detektoru, bo znajac mnie miałabym panikę. Dobrze, że odkładasz to! A co do córeczki, to gratuluje! Powiedz mezowi, ze widocznie pisane mu jest życie z kobietkami Ja znam koleżankę, która ma 6 siostr, bo tata liczył ze za którymś razem ustrzeli sobie syna. Teraz sie smieje, że ma 7zieciów, i tyle wnucząt chłopaków.
Haha, ja wlasnie tez z mezem gadam ze my chyba przed wakacjami staraliśmy się byle jak zeby nie trafiło się nam zimowe dziecko A w wakacje to wiadomo, że imprezy nas interesowały bardziej, i styk! Mamy termin na czerwiec no i niestety ale tata jest z czerwca wiec bede miala dwie osoby z czerwca albo sie postanowi urodzic na koniec maja
Mam nadzieje ze marudzić nie beda, ja tez sie tak stresowałam tym zeby powiedzieć bo u mnie jest taka sytuacja ze ja zaczelam prace w połowie września w nowej. Ale są zadowoleni, i ciepło mnie przyjęli, pogratulowali i sie dopytują ciagle jak sie czuje Wiec miejmy nadzieję że będziesz miała taka sama reakcje!
Katarzyna542
u mnie identycznie, piąteczkaw pierwszej ciąży cieszyłam się od zrobionego testu, zero czarnych myśli. I do końca było wszystko książkowo. Drugą ciążę poroniłam, więc ta trzecia już nie jest taka beztroska i psychika nie daje rady. Dla mnie wyczekiwany moment to ten 12-13 tydzień i prenatalne, może po dzisiejszej wizycie już zaświeci mi słońce i zacznę się bardziej cieszyć
Hankaa
Ja jeśli chłopczyk to myślę o Stasiu bo męża dwóch dziadków i mój jeden to właśnie StanisławJa mam na 24.06, imieniny dziadka [*] jak będzie chłopiec to chce mu dać na imię po dziadku Jan [emoji3590]
Katarzyna542
faktycznie, jakie nogiOto i on(a). Długie nogi po tacie
reklama
DomiNikaKukakaan
U mnie od razu po dzień dobry jest zaproszenie na fotel. Lekarka sprawdza szyjkę .