reklama
Passtelova
Fanka BB :)
U nas życie toczy się normalnie - o ile nie usnę, zanim on przyjdzie do łóżka, albo bolą plecy, albo mi nie dobrze, albo, albo... lekarz pozwolił, ale delikatnie. U mnie nie ma żadnych plamien to i nie ma przeciwwskazań.Odbiegnę trochę od tematu grup. Ale jak to jest z tym seksem w ciąży w końcu . U mnie lekarz nie powiedział nic,oprócz tego że serduszko bije .teraz wg om 6+1, trafiłam z podejrzeniem CP do szpitala (3+6).Krwawilam w dniu spodziewanej @, wcześniej plamilam. Czasem nie brzuch na dole zakłuje, nie plamie. Nic się nie dzieje ,biorę progesteron (zalecony przez lekarza podczas padania w czasie którego nie było nic widać oprócz pustego pęcherzyka). Już 3 tyg na detoksie a w sumie trochę bym popsociła
Tiruriru1
Nie wiedziałam. Nie mdli mnie, ale pije bardzo dużo wody właśnie z cytryną. Może dlatego czuje się jeszcze dobrze. Kiedy miałaś pierwsze mdłości doDziewczyny odkryłam że woda z wyciśniętą cytryną( ja to nawet z 2 szt robię ) pomaga na mdłości. Może nie eliminuje całkiem ale mijają te najgorsze bolesne fazy. A Wam co pomaga ? Szukam inspiracji
Passtelova
Dodaj sobie jeszcze kawałek imbiruDziewczyny odkryłam że woda z wyciśniętą cytryną( ja to nawet z 2 szt robię ) pomaga na mdłości. Może nie eliminuje całkiem ale mijają te najgorsze bolesne fazy. A Wam co pomaga ? Szukam inspiracji
Tiruriru1
U mnie właśnie też nie ma plamien, duzooo śluzu mam białego. Ale plamien żadnych od ponad 2 tygodni.U nas życie toczy się normalnie - o ile nie usnę, zanim on przyjdzie do łóżka, albo bolą plecy, albo mi nie dobrze, albo, albo... lekarz pozwolił, ale delikatnie. U mnie nie ma żadnych plamien to i nie ma przeciwwskazań.
Joannaa24
Chyba tak. Tuż przed testem jadłam jak szalona musli i batoniki takie z musli też. Potem kisiele. Teraz mało na mało co mam ochotę ale jak już zacznę posiłek to jest git. Najtrudniej zacząć bo mdli. [emoji37]
To będziesz teraz super, eko fit
Anee_tka
Z OM wychodzi, że był to około 5t5d. Tzn tak wskazywała aplikacja ciążowaKiedy miałaś pierwsze plamienia?
Tiruriru1
Dziękuję za odpowiedź, u mnie 3±6 plamienia do 4 tygodnia. W czasie 4+3 krwawienie rano i wieczorem. Pozniej spokój. Chyba troszkę zaryzykuje, delikatnieZ OM wychodzi, że był to około 5t5d. Tzn tak wskazywała aplikacja ciążowa
reklama
Maluszki mamy po 10, srednie po 16, potem 19 i 24. Tj żłobek z fundaji i mamy troszkę więcej opiekunek na gr.U nas są 4 grupy po 24 dzieci. Do tej pory najmlodsze miały skończony rok ale mają dochodzić też młodsze w tamtym roku byłam na najstarszej grupie (2, 5 - 3l) a w tym roku dla odmiany maluszki. Ale mam mieszaną grupę od roczku do 2,5. To Wasze grupy są mniej liczne skoro macie aż 7