reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Ja oprócz bety 4100 robionej kilka dni temu nic nie wiem. Termin prawdopodobnie na koniec czerwca (om nie zapisałam, a że w przedostatnim cyklu poprzestawiało mi się to nic nie wiem dokładnie 🤭). I tak jakoś na razie czuje się wyobcowana, bo ani szczególnych objawów, ani wizyty u gina nie miałam. Z resztą jak widzę, że niektóre dziewczyny mają już 7, 8, 9 tydzień to dla mnie abstrakcja.
No u mnie potwierdzona była dzidzia 7+5... A dopiero 5.11 dowiem się czy udało jej się urosnąć 10+0...

Tak się zastanawiam czy tylko ja nigdy w życiu nie robiłam bety?🙀aktualnie 5+3 , pierwsza wizyta 4/11
Ale chociaż test sikany robiłaś?
Mam złe przeczucia co do następnego USG i się boję 🥺

Pocieszam się tym, że nic się nie dzieje, tylko zaczęły boleć mnie plecy (odcinek lędźwiowy)

I mam cichą nadzieję, że usłyszę serduszko...
Ale tak jakoś mi i dziwnie...
Tym bardziej, że znowu na USG idę sama :(

Ja oprócz bety 4100 robionej kilka dni temu nic nie wiem. Termin prawdopodobnie na koniec czerwca (om nie zapisałam, a że w przedostatnim cyklu poprzestawiało mi się to nic nie wiem dokładnie [emoji2960]). I tak jakoś na razie czuje się wyobcowana, bo ani szczególnych objawów, ani wizyty u gina nie miałam. Z resztą jak widzę, że niektóre dziewczyny mają już 7, 8, 9 tydzień to dla mnie abstrakcja.
Chwilę temu czułam się podobnie, bo objawy marne, a na wizytę chciałam iść dopiero 6+4 że y było serduszko [emoji4] na spokojnie, na wszystko przyjdzie czas [emoji4] a objawów życzę tych najmniejszych dla świętego spokoju, bo jednak mdłości mocno uprzykrzają życie [emoji4]

Odbiegnę trochę od tematu grup. Ale jak to jest z tym seksem w ciąży w końcu 😁😅. U mnie lekarz nie powiedział nic,oprócz tego że serduszko bije .teraz wg om 6+1, trafiłam z podejrzeniem CP do szpitala (3+6).Krwawilam w dniu spodziewanej @, wcześniej plamilam. Czasem nie brzuch na dole zakłuje, nie plamie. Nic się nie dzieje ,biorę progesteron (zalecony przez lekarza podczas padania w czasie którego nie było nic widać oprócz pustego pęcherzyka). Już 3 tyg na detoksie 😂 a w sumie trochę bym popsociła 😄
Ja przy krwiaku dostałam zakaz na meza . Byłam wczoraj na usg i wygląda na to że się wchlonal. Więc liczymy ze dostaniemy zielone swiatlo

reklama
Do góry