Kundlica
Fanka BB :)
O zesz, przyjmę każda ilość! [emoji28]Wyslac Tobie? [emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O zesz, przyjmę każda ilość! [emoji28]Wyslac Tobie? [emoji1787]
Ja sie tez nad tym zastanawiam. Ja to jeszcze przezyje ale Maż?Odbiegnę trochę od tematu grup. Ale jak to jest z tym seksem w ciąży w końcu. U mnie lekarz nie powiedział nic,oprócz tego że serduszko bije .teraz wg om 6+1, trafiłam z podejrzeniem CP do szpitala. Krwawilam w dniu spodziewanej @, wcześniej plamilam. Czasem nie brzuch na dole zakłuje, nie plamie. Nic się nie dzieje ,biorę progesteron (zalecony przez lekarza podczas padania w czasie którego nie było nic widać oprócz pustego pęcherzyka). Już 3 tyg na detoksie
a w sumie trochę bym popsociła
![]()
Szczerze to bym wprost zapytała lekarza, bo przy plamieniach nie jest wskazany, ale nie znam Twojego przypadku, nie jestem lekarzem...Odbiegnę trochę od tematu grup. Ale jak to jest z tym seksem w ciąży w końcu. U mnie lekarz nie powiedział nic,oprócz tego że serduszko bije .teraz wg om 6+1, trafiłam z podejrzeniem CP do szpitala (3+6).Krwawilam w dniu spodziewanej @, wcześniej plamilam. Czasem nie brzuch na dole zakłuje, nie plamie. Nic się nie dzieje ,biorę progesteron (zalecony przez lekarza podczas padania w czasie którego nie było nic widać oprócz pustego pęcherzyka). Już 3 tyg na detoksie
![]()
Też dałabym radę,ale zaczął urlop i mamy więcej czasu dla siebie. Ja jestem na zakazie pracy to z łóżka mogłabym nie wychodzićJa sie tez nad tym zastanawiam. Ja to jeszcze przezyje ale Maż?![]()
Mi lekarz po pierwszych plamieniach w zaleceniach napisał: "osobne sypialnie"... ale do kiedy?Odbiegnę trochę od tematu grup. Ale jak to jest z tym seksem w ciąży w końcu. U mnie lekarz nie powiedział nic,oprócz tego że serduszko bije .teraz wg om 6+1, trafiłam z podejrzeniem CP do szpitala (3+6).Krwawilam w dniu spodziewanej @, wcześniej plamilam. Czasem nie brzuch na dole zakłuje, nie plamie. Nic się nie dzieje ,biorę progesteron (zalecony przez lekarza podczas padania w czasie którego nie było nic widać oprócz pustego pęcherzyka). Już 3 tyg na detoksie
![]()
Plamilam przed @, pozniej w trakcie krwawilam rano wieczorem przy sikaniuSzczerze to bym wprost zapytała lekarza, bo przy plamieniach nie jest wskazany, ale nie znam Twojego przypadku, nie jestem lekarzem...
Mi lekarz po pierwszych plamieniach w zaleceniach napisał: "osobne sypialnie"... ale do kiedy?nie wiem
narazie trzymamy się tego i przytulanie musi wystarczyć
![]()
Kiedy miałaś pierwsze plamienia?Mi lekarz po pierwszych plamieniach w zaleceniach napisał: "osobne sypialnie"... ale do kiedy?nie wiem
narazie trzymamy się tego i przytulanie musi wystarczyć
![]()