reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Mam na stanie 2 zdrowych dzieciaków ale z racji wieku (39 lat) zdecydowałam się w poprzedniej ciąży jak i w aktualnej zrobić badania genetyczne 😊 wcześniej robiłam panoramę, teraz zmieniłam klinikę i tego badania w ofercie nie mają
Ja też że względu na wiek będę robić badania (o ile będzie mi dane dotrwać do tego etapu ciąży) myślę o Nifty Pro.

Hejka dziewczyny poradzicie coś jestem na końcówce 7 tyg ciąży,przyjmuje luteinę dopochwowo 3x1 neoparin zastrzyki acard dodam że od wczoraj zauważyłam delikatne szczypanie i swędzenie pochwy. Wizyta najwcześniej po przełożeniu dopiero za 4dni. Macie jakieś dobre rady sposoby które nie zaszkodzą dzidzi 😉🌷??

Infekcje trzeba raz dwa wyleczyć... Bo ta jest niebezpieczna w ciazy. Może tele porada?? Albo cokolwiek byle byś już leczyła infekcję? I zalecam kupić aplikator waginalny zmiekszy ryzyko kolejnej infekcji

Dziewczyny, a czym różnią się te testy? Ja mam 38 lat i rozważamy różne opcje.

@Tuttifrutti00 a który Ty jesteś tydzien?

Młody z katarem, na szczęście babcia ma.przychodzic, bo ja mam szalony tydzień...
Ceną, zakresem badań, zakresem skuteczności w szacowaniu...

Najmniej skuteczny jest pappa niestety i bada najmniej aberracji...

Nie wiem jak panorama, ale zdecydowałam się za nifty pro bo jest względnie wcześnie (skończony 10tc) i bada w sumie dość szerokie spektrum - 94 aberracje genetyczne...
Rodzajów nifty też jest kilka, cenowo podobne dosyć...

I dla mnie najważniejsze - nie jest badaniem inwazyjnym tak jak amniopunkcja...

reklama
Do góry