Hmmmm
Fanka BB :)
Ja robię nifty pro... Jednak 8.11 mają przyjechać i pobrać.. bo to musi być skończony 10tcDziewczyny, czy któraś będzie robiła badania genetyczne? Jakieś polecacie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robię nifty pro... Jednak 8.11 mają przyjechać i pobrać.. bo to musi być skończony 10tcDziewczyny, czy któraś będzie robiła badania genetyczne? Jakieś polecacie?
Ja też że względu na wiek będę robić badania (o ile będzie mi dane dotrwać do tego etapu ciąży) myślę o Nifty Pro.Mam na stanie 2 zdrowych dzieciaków ale z racji wieku (39 lat) zdecydowałam się w poprzedniej ciąży jak i w aktualnej zrobić badania genetyczne wcześniej robiłam panoramę, teraz zmieniłam klinikę i tego badania w ofercie nie mają
A masz już jakieś dzieciaki w domu ?Ja też że względu na wiek będę robić badania (o ile będzie mi dane dotrwać do tego etapu ciąży) myślę o Nifty Pro.
Tak, mam 14 letniego synaA masz już jakieś dzieciaki w domu ?
Ja ma 19 latka i niespełna dwulatka przez wzgląd na młodszego dla którego bardzo chce rodzeństwa zdecydowaliśmy się po raz ostatni spróbować starszy jak ojciec jest a nie brat który tydzień ciąży ?Tak, mam 14 letniego syna
Ceną, zakresem badań, zakresem skuteczności w szacowaniu...Dziewczyny, a czym różnią się te testy? Ja mam 38 lat i rozważamy różne opcje.
@Tuttifrutti00 a który Ty jesteś tydzien?
Młody z katarem, na szczęście babcia ma.przychodzic, bo ja mam szalony tydzień...
Dziś 5 tydzień i 3 dzieńDziewczyny, a czym różnią się te testy? Ja mam 38 lat i rozważamy różne opcje.
@Tuttifrutti00 a który Ty jesteś tydzien?
Młody z katarem, na szczęście babcia ma.przychodzic, bo ja mam szalony tydzień...