reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Mam na stanie 2 zdrowych dzieciaków ale z racji wieku (39 lat) zdecydowałam się w poprzedniej ciąży jak i w aktualnej zrobić badania genetyczne 😊 wcześniej robiłam panoramę, teraz zmieniłam klinikę i tego badania w ofercie nie mają
Ja też że względu na wiek będę robić badania (o ile będzie mi dane dotrwać do tego etapu ciąży) myślę o Nifty Pro.

Hejka dziewczyny poradzicie coś jestem na końcówce 7 tyg ciąży,przyjmuje luteinę dopochwowo 3x1 neoparin zastrzyki acard dodam że od wczoraj zauważyłam delikatne szczypanie i swędzenie pochwy. Wizyta najwcześniej po przełożeniu dopiero za 4dni. Macie jakieś dobre rady sposoby które nie zaszkodzą dzidzi 😉🌷??

Infekcje trzeba raz dwa wyleczyć... Bo ta jest niebezpieczna w ciazy. Może tele porada?? Albo cokolwiek byle byś już leczyła infekcję? I zalecam kupić aplikator waginalny zmiekszy ryzyko kolejnej infekcji

Dziewczyny, a czym różnią się te testy? Ja mam 38 lat i rozważamy różne opcje.

@Tuttifrutti00 a który Ty jesteś tydzien?

Młody z katarem, na szczęście babcia ma.przychodzic, bo ja mam szalony tydzień...
Ceną, zakresem badań, zakresem skuteczności w szacowaniu...

Najmniej skuteczny jest pappa niestety i bada najmniej aberracji...

Nie wiem jak panorama, ale zdecydowałam się za nifty pro bo jest względnie wcześnie (skończony 10tc) i bada w sumie dość szerokie spektrum - 94 aberracje genetyczne...
Rodzajów nifty też jest kilka, cenowo podobne dosyć...

I dla mnie najważniejsze - nie jest badaniem inwazyjnym tak jak amniopunkcja...

reklama
Do góry