reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Dowiesz się na kolejnej wizycie czy pęcherzyk rośnie a może będzie już serduszko słychać :) będzie dobrze
w środę po becie już będziesz choć trochę spokojniejsza jak będzie prawidłowy przyrost 😉
W poprzedniej miałam dobra betę i to wręcz gigantyczna a i tak zarodek przestał się rozwijać i tyle nawet serduszka nie usłyszałam . Wiec sama nie wiem od czego to zależy :)

Dowiesz się na kolejnej wizycie czy pęcherzyk rośnie a może będzie już serduszko słychać :) będzie dobrze 😁
właśnie co ciekawe, nie mam żadnych wymiarów podanych na zdjęciu czy opisie z USG, co mnie bardzo zaskoczyło, bo dotychczas jak robiłam to miałam pomiary jajników, endometrium itd.

Cześć dziewczyny, wg apki zrobiliśmy sobie prezent na dzień dziecka 🙈😁
10dpo zrobiłam test i ku mojemu zdziwieniu pojawiły się 2 kreski (dla pewności czy dobrze widzę zrobiłam 2 kolejne 😜), następnego dnia beta i później sprawdzenie przyrostu, na tym skończyłam testowanie. Jutro mam wizytę bo dzisiaj na papierze pojawiły się brązowe ślady a raz nawet czerwone, więc zapierdzielam do gina, ale powiem Wam, że strasznie się boje. Trzymajcie kciuki 🤞bo to moja pierwsza ciąża 🥰

Załączniki

• 6AED6A9A-88A4-492D-83E4-7B9A28B9E9F9.jpeg
    6AED6A9A-88A4-492D-83E4-7B9A28B9E9F9.jpeg
    22,4 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Do góry