U
uzytkowniczkaa
Gość
A kiedy miałaś okres? ??ja podejrzewam, że do zapłodnienia u mnie doszło 11-14 września czyli chwilkę wcześniej niż u Ciebie była owulacja i tylko pęcherzyk ciążowy widać na USG
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy miałaś okres? ??ja podejrzewam, że do zapłodnienia u mnie doszło 11-14 września czyli chwilkę wcześniej niż u Ciebie była owulacja i tylko pęcherzyk ciążowy widać na USG
Tak przyrost jest ważny nie sama wartość betymam identyczny wynik i identyczny dzien ciąży i dla mnie to super wynik i się cieszę sprawdzam i jak w pierwszej donoszonej ciąży w 4+3 miałam 500, więc bardzo podobnie. Ważniejszy jest przyrost, ja dwa dni temu miałam zaledwie 89 a dzisiaj 263
odpowiadałam na wynik Shee92, tylko coś mi ucięłomam identyczny wynik i identyczny dzien ciąży i dla mnie to super wynik i się cieszę sprawdzam i jak w pierwszej donoszonej ciąży w 4+3 miałam 500, więc bardzo podobnie. Ważniejszy jest przyrost, ja dwa dni temu miałam zaledwie 89 a dzisiaj 263
21 sierpnia, ale już dziś ginekolog powiedziała, że napewno nie będziemy się sugerować datą miesiączki, bo jest to całkowicie sprzeczne z tym co widać na USG i z betąA kiedy miałaś okres? ??
21 sierpnia, ale już dziś ginekolog powiedziała, że napewno nie będziemy się sugerować datą miesiączki, bo jest to całkowicie sprzeczne z tym co widać na USG i z betą.
No to ciekawa sprawa ale jak rośnie pęcherzyk to dobrze bo mi wogole nie rósł i poroniłam poprzednia ciążę więc nie martw się na zapas21 sierpnia, ale już dziś ginekolog powiedziała, że napewno nie będziemy się sugerować datą miesiączki, bo jest to całkowicie sprzeczne z tym co widać na USG i z betą
beta rośnie, pęcherzyk nie wiem czy rośnie, dziś miałam pierwsze USG - nie wiem czy to jest jednoznaczne, że jak beta rośnie to pęcherzyk też.No to ciekawa sprawa ale jak rośnie pęcherzyk to dobrze bo mi wogole nie rósł i poroniłam poprzednia ciążę więc nie martw się na zapas
w środę po becie już będziesz choć trochę spokojniejsza jak będzie prawidłowy przyrostMnie za to strasznie kłuje brzuch i jajniki i na USG nic nie widać jeszcze ale ja mam czas do terminu miesiączki jeszcze
Dowiesz się na kolejnej wizycie czy pęcherzyk rośnie a może będzie już serduszko słychać będzie dobrzebeta rośnie, pęcherzyk nie wiem czy rośnie, dziś miałam pierwsze USG - nie wiem czy to jest jednoznaczne, że jak beta rośnie to pęcherzyk też.
To moja pierwsza ciąża, także jeszcze wielu rzeczy nie wiem, dlatego chętnie będę czytać wasze sugestie czy doświadczenia