U
uzytkowniczkaa
Gość
No troszkę biedne my musimy mieć tyle cierpliwościw środę po becie już będziesz choć trochę spokojniejsza jak będzie prawidłowy przyrost
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No troszkę biedne my musimy mieć tyle cierpliwościw środę po becie już będziesz choć trochę spokojniejsza jak będzie prawidłowy przyrost
Musisz sama zadecydować. Myślę że jak nie idziesz na zwolnienie, to ok.Do 30.11. No ja chce pracować tak do kwietnia..
Ciąża już uczy nas cierpliwości na przyszłość ważne, żebyśmy się wspierałyNo troszkę biedne my musimy mieć tyle cierpliwości
Dowiesz się na kolejnej wizycie czy pęcherzyk rośnie a może będzie już serduszko słychać będzie dobrze
W poprzedniej miałam dobra betę i to wręcz gigantyczna a i tak zarodek przestał się rozwijać i tyle nawet serduszka nie usłyszałam . Wiec sama nie wiem od czego to zależyw środę po becie już będziesz choć trochę spokojniejsza jak będzie prawidłowy przyrost
właśnie co ciekawe, nie mam żadnych wymiarów podanych na zdjęciu czy opisie z USG, co mnie bardzo zaskoczyło, bo dotychczas jak robiłam to miałam pomiary jajników, endometrium itd.Dowiesz się na kolejnej wizycie czy pęcherzyk rośnie a może będzie już serduszko słychać będzie dobrze
A kiedy Ci test wyszedł pozytywny ?w środę po becie już będziesz choć trochę spokojniejsza jak będzie prawidłowy przyrost
Ja też nie dostałam wczesniej żadnych wymiarów pęcherzykawłaśnie co ciekawe, nie mam żadnych wymiarów podanych na zdjęciu czy opisie z USG, co mnie bardzo zaskoczyło, bo dotychczas jak robiłam to miałam pomiary jajników, endometrium itd.
24 września miałam lekką drugą kreskę, a 25 już normalnie się pojawiłaA kiedy Ci test wyszedł pozytywny ?