reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Dowiesz się na kolejnej wizycie czy pęcherzyk rośnie a może będzie już serduszko słychać :) będzie dobrze
w środę po becie już będziesz choć trochę spokojniejsza jak będzie prawidłowy przyrost 😉
W poprzedniej miałam dobra betę i to wręcz gigantyczna a i tak zarodek przestał się rozwijać i tyle nawet serduszka nie usłyszałam . Wiec sama nie wiem od czego to zależy :)

Dowiesz się na kolejnej wizycie czy pęcherzyk rośnie a może będzie już serduszko słychać :) będzie dobrze 😁
właśnie co ciekawe, nie mam żadnych wymiarów podanych na zdjęciu czy opisie z USG, co mnie bardzo zaskoczyło, bo dotychczas jak robiłam to miałam pomiary jajników, endometrium itd.

Cześć dziewczyny, wg apki zrobiliśmy sobie prezent na dzień dziecka 🙈😁
10dpo zrobiłam test i ku mojemu zdziwieniu pojawiły się 2 kreski (dla pewności czy dobrze widzę zrobiłam 2 kolejne 😜), następnego dnia beta i później sprawdzenie przyrostu, na tym skończyłam testowanie. Jutro mam wizytę bo dzisiaj na papierze pojawiły się brązowe ślady a raz nawet czerwone, więc zapierdzielam do gina, ale powiem Wam, że strasznie się boje. Trzymajcie kciuki 🤞bo to moja pierwsza ciąża 🥰

Załączniki

• 6AED6A9A-88A4-492D-83E4-7B9A28B9E9F9.jpeg
    6AED6A9A-88A4-492D-83E4-7B9A28B9E9F9.jpeg
    22,4 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Do góry